Agenda

Een schoolagenda, maar dan anders dan anders. Want het formaat dat wij sinds jaar en dag gebruiken geeft wat ons betreft maar weinig overzicht. Dat kan veel beter! Door de unieke layout in onze agenda, krijgt de leerling bij het noteren van het huiswerk, nieuwe inzichten en extra informatie die helpend is. Helpend omdat je naast inzicht in het huiswerk per dag, ook de werklast per vak ziet.

Meer info vind je meteen onder deze afbeelding.

Schoolagenda voor de middelbare school

De SMART NOTES schoolagenda:

 • Met 52 weken, voldoende voor een schooljaar.
 • Zonder datum dus je kunt elk moment starten.
 • Compact formaat in stevige ringband.
 • Met handige QR code voor extra tips en uitleg
 • Ruimte voor notities en tips
in winkelmandje

€19,95

Een plek waar alleen huiswerk genoteerd wordt

Huiswerk wordt gegeven door de docent. Maar dat gebeurt tegenwoordig op zoveel plekken dat je het overzicht kwijt raakt. Je krijgt huiswerk in de klas, er worden opdrachten in de schoolportel genoteerd, en dan nog de app-groepen en losse A4-tjes. Je hebt een plek nodig waar je alleen datgene vermeld wat je daadwerkelijk moet leren, maken, voorbereiden, uitwerken of opzoeken.

Dat betekent dat er geheid iets vergeten wordt en er niet één plek is waar je terecht kunt voor je huiswerk. Dat veroorzaakt chaos! Wat je nodig hebt is één schoolagenda waar al het huiswerk in genoteerd wordt.

Anders-dan-anders

De SKUR agenda is een agenda waar je je huiswerk noteert op een manier die afwijkt van de reguliere agenda’s. Want waarom zou je je lesrooster vermelden, verjaardagen, feestdagen, weekend-activiteiten? Dat is toch niet noodzakelijk als je een plek zoekt om je huiswerk in te noteren? En juist daarom hebben wij deze plain agenda gemaakt. Een simpele manier om je huiswerk te noteren, no-nonsens, gewoon heel eenvoudig en duidelijk!

Een agenda met maar 5 dagen, meer heb je niet nodig!

Inderdaad een agenda met 5 dagen, geen weekend, want huiswerk moet je alleen af hebben op de weekdagen wanneer je les hebt. Het plannen van je huiswerk, dus wanneer maak of leer je je huiswerk of bereid je die speciale opdracht voor, dat doe je in de huiswerkplannerEn daar staat natuurlijk ook het weekend in.

Wij zijn ervan overtuigd dat een combinatie-agenda, een zgn. planagenda, niet werkt wanneer je optimaal je huiswerk wilt plannen. WAT je moet maken, leren of uitwerken vermeld je dus in je agenda en WANNEER je je huiswerk daadwerkelijk gaat maken, leren of uitwerken vermeld je in de huiswerkplanner.

Dit is Joyce

Joyce werkt op een middelbare school en was op zoek naar handige planners om ‘haar’ leerlingen te helpen. Ze is heel enthousiast over de planners en zegt “De SMART NOTES agenda is hip, stevig, overzichtelijk. En als je je huiswerk echt ópschrijft dan is het uit je hoofd en dat geeft rust.”

BEKIJK DE AGENDA

Wij geloven niet in een PLAN-Agenda

Een plan-agenda wekt de indruk dat plannen gelijk staat aan een taak noteren op een dag en tijdstip, maar dat is niet het geval. Plannen is een vaardigheid die je eerst goed onder de knie moet krijgen en dan pas kun je een echte planning maken, een planning bijsturen en optimaal je tijd benutten.

Wij zijn er van overtuigd dat een aparte huiswerkplanner en een aparte agenda het allerbeste werken. Daarmee focus je heel gericht op ‘wat’ maak ik als huiswerk en ‘wanneer’ maak ik huiswerk.

Plannen is meer dan alleen maar opschrijven wat je wanneer wil doen. Juist erover nadenken, bewuste keuzes te maken en prioriteiten te stellen zorgen ervoor dat je een planning maakt die haalbaar is. En een haalbare planning zorgt voor succes en motivatie!

naar de shop met alle planners

Product-informatie:

 • 52 weken
 • zonder datum zodat je op elk moment kunt starten
 • handig formaat; 170 mm x 240 mm met stevige ringband
 • met handige QR code voor extra tips en uitleg
 • ruimte voor notities en tips
 • leuke quotes
 • een look van deze tijd
Agenda voor de middelbare school