Toets- en taakplanner

Met de toetsplanner start je ruim op tijd met leren, verdeel je het werk en plan je herhalen en overhoren gewoon in!

In deze handige planner kun je de leerstof gemakkelijk verdelen. De tijd is in de planner in blokken verdeeld zodat het leerwerk heel specifiek ingedeeld kan worden.  Je start enkele weken voorafgaand aan de proefwerkweek met de voorbereiding en je begint met het verdelen en leren van de leerstof.Overvallen worden door een onverwachte toets? No way! Dat gaat je niet meer gebeuren, met deze toetsplanner is dat verleden tijd.

Meer info vind je meteen onder deze afbeelding.

Toetsplanner voor de middelbare school

De Toets- en taakplanner:

  • Specificeer je leerwerk per kwartier.
  • Maar liefst 52 plan-weken.
  • A4 formaat in stevige ringband.
  • QR-code voor meer templates en voorbeelden.
  • Ruimte om je toetsweek planning te noteren.
in winkelmandje

€19,95

Wat? Een toets? Dat wist ik echt niet!

Herkenbaar? Je zult het als puberouder vast vaak gehoord hebben. Een toets die alsnog uit de lucht lijkt te vallen. En dan is er stress. Maar iedereen wil toch een toetsweek zonder stress?! Met deze toetsplanner komt dat helemaal goed.

Want of je nou een toets hebt, of een grotere huiswerktaak: het werk in stukken hakken maakt het je makkelijker om de klus te klaren. De berg werk wordt dan behapbaar. Als je dit werk verdeelt over de tijd die je hebt, dan heb je een plan. Een plan dat ervoor zorgt dat je zonder stress je doel bereikt!

Toetsplanner

De planner bevat 28 planweken, voldoende voor een heel schooljaar. Al je toetsen in stukken verdelen, dagelijks per kwartier inplannen en zo voldoende tijd over houden voor leuke dingen. Je kunt er direct mee aan de slag. De planner is helder, duidelijk én overzichtelijk. In combinatie met de huiswerkplanner hou je meteen rekening met fun, hobbies en andere dagelijkse activiteiten. Want ontspanning is nodig om het brein fit te houden!

Waarom is plannen zo belangrijk?

De overstap van basisschool naar middelbare school is een hele grote stap. Elke tiener moet eraan wennen. De drukte, de hoeveelheid huiswerk, de nieuwe klasgenoten en vrienden. Er wordt best veel van de tieners verwacht en hoe meer bezigheden en verplichtingen er zijn, hoe belangrijker het is dat ze goed leren plannen, huiswerk verdelen en vooruit kijken. Maar, en nu komt het, dat kan een tiener nog niet.

  • Wist je dat 7 op de 10 jongeren, niet kan plannen?
  • Dat kinderen die goed leren plannen aanzienlijk beter scoren op school?
  • Een goed ontwikkelde vaardigheid als plannen minstens zo belangrijk is als het IQ?

Dat ze nog niet kunnen plannen, dat is ook niet zo vreemd; hun brein is hier nog niet helemaal klaar voor. Maar juist nu kunnen ze deze vaardigheid wel heel goed leren.

Het is meer dan de moeite waard!

Jong geleerd is oud gedaan! Doordat ze het huiswerk plannen en dus resultaten boeken (huiswerk af, met goed gevoel naar een toets gaan, want er is op tijd geleerd), komen ze niet meer zo snel voor verrassingen te staan. Ze zullen het verschil gaan ervaren tussen iets dat leuk is en iets wat een dieper gevoel van tevredenheid geeft. Voor dat laatste moet je moeite doen en doorzetten. Maar het is meer dan de moeite waard, want zo kun je na voltooiing trots zijn op jezelf. Als dat geen mooie les is die je je kind kunt meegeven……..

Wil jij jouw tiener helpen en hen de belangrijke vaardigheid PLANNEN leren? Bestel dan nu de huiswerkplanner in onze shop.

Dit is Jorn

¨Jorn zit op de brugklas en testte onze planners. Hij is erg enthousiast m.n. over de toetsplanner. Dit zegt hij over de toetsplanner: “Mijn cijfers gingen omhoog en (heel belangrijk) ik heb geen gezeur meer van de docenten en mijn ouders!” 

BEKIJK DE TOETSPLANNER
smart plan pakket proefwerkweekplanner
BESTEL DE TOETSPLANNER

Product-info:

✓ 52 planweken
✓ Maandag tot en met zondag in één oogopslag
✓ Download met duidelijk stappenplan-instructie
✓ Download een duidelijke instructie en tips
✓ Zonder datum zodat je op elk moment kunt starten
✓ Ruimte voor notities
✓ Ruimte voor het noteren van “Wanneer heb ik de toets”
✓ Verdelen van leerstof per kwartier
✓ Ruimte voor het invullen van eigen tijden
✓ A4 formaat met ringband
✓ Dubbelzijdig bedrukt op stevig FSC-papier
✓ ISBN-NR: 978-90-824136-8-7

Toetsplanner