ERVARINGEN

 WE ONTVANGEN ZÓ VEEL LEUKE REACTIES!

Wanneer je met de SKUR planners, checklists en/of boek aan de slag gaat, zowel in je gezin als voor én met je puber, krijgen jullie meer overzicht én vrijheid. Het gezinsleven, met pubers, wordt zo veel meer relaxter, gezelliger én vooral een mooie tijd samen. Ouders én pubers hebben toffe ervaringen met onze producten. Lees ze hieronder; we delen heel graag met jou!

ERVARINGEN

 

marina van der wal

De SKUR planner is effectief en helpt je puber om de leuke kanten van het leven niet door huiswerk te laten ondersneeuwen. Voor ouders betekent dit: veel minder gezeur rondom het huiswerk. Een duidelijke win-win situatie!

Marina van der Wal / opvoedkundige en o.a. bekend van radio & tv

 

Mathilde van der Goot

Hallo Angelique en Petra,
Allereerst wil ik jullie bedanken voor het fijne boek Plannen met pubers – ik weet niet of jullie ook op/met/via scholen actief zijn, maar dit zou werkelijk iets toevoegen voor elke ouder en elke leerling – daarvan ben ik overtuigd. Door een aanhoudende griep ben ik pas vandaag met onze zoon begonnen (“mam, de 1e 45 pagina’s moet jij lezen, ik heb gelezen van mijn gedeelte” – gelijk intrinsiek gemotiveerd: ‘mijn gedeelte’ – hoe heerlijk). Na een projectweek op school zijn we dan vandaag gestart we met het invullen van de weekplanning – zo handig voor hem om zichtbaar het huiswerk in stapjes te verdelen! Dit geeft onze zoon direct inzicht in hoe veel/weinig tijd hij kwijt is aan huiswerk. Oftewel: vrije tijd wordt zichtbaarder i.p.v. de huiswerklast. Nu eerst maar wat printjes downloaden. Ook zijn we gestart om een grote inhaaltoets te verwerken in een mindmap (daarmee werk ik zelf ook binnen mijn studie – optimale tool) en hij zag er het voordeel wel van in – winst dus. We gaan de komende weken zijn werkwijze verfijnen, het boek verder implementeren (handige lijstjes ook, vond hij) en hopelijk zullen zijn resultaten weer naar het niveau van weleer stijgen. Een heel fijn weekend gewenst, dames

Mathilde van der Goot

 

recensie Petra Reulen

Om te weten WAT je moet doen, moet je hier eerst zicht op hebben…. het huiswerkoverzicht. Om te weten WANNEER je wat kunt plannen, moet je ook hier eerst zicht op hebben… de dag/tijdplanner. En dan moet dat nog OVERZICHTELIJK in ‘n weekplanning, zodat door structuur TIJD OVERBLIJFT VOOR LEUKE DINGEN. Want dat laatste is de enigste reden, waar zoonlief Gé al dat extra werk in losse schemaatjes wel voor doet. En nee… hij niet gelijk enthousiast. Moeders wel. Want ik heb nu TOOLS, op puberniveau te begrijpen, die ik kan gebruiken. En nu, een paar weken verder het huiswerk meer wordt, ervaart Gé het nut van plannen. Nu beiden ENTHOUSIAST!

Petra

 

recensie je bent een kei kindercoach

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen….. wat een topproduct de huiswerkplanner! Ik ben kindercoach en geef ook ‘Ik leer leren trainingen’ in mijn praktijk. Voor de les plannen en organiseren heb ik deze week jullie huiswerkplanner gebruikt in de les. Een super beslissing want zij hebben tijdens de les de hele planning van deze week gemaakt met behulp van mijn aanwijzingen en jullie planner. Zij vonden dit zo fijn werken dat ik andere dingen uit de les heb doorgeschoven naar de volgende les!

Kindercoach Je bent een kei kindercoaching

 

recensie valerie troquet

In mijn werk met kinderen en jeugdigen met autisme heb ik een aantal kinderen in gedachte waar de huiswerkplanner een goed hulpmiddel zou kunnen zijn, omdat planning en organisatie vaak niet hun sterkste kant is. Ik ga het zeker aanbevelen aan ouders!

Valerie Smeets-Troquet
Martijn Eikelboom

Onlangs heb ik het boek “Plannen met pubers” aangeschaft. Alhoewel mijn zoon nog in groep 8 zit, hebben we toch al een aantal tools gebruikt die hem veel houvast geven. Wij zijn dus ontzettend tevreden met onze aankoop. Zelf ben ik docent op het VMBO. Daar heb ik mijn ervaringen met het boek gedeeld. Dat heeft anderen nieuwsgierig gemaakt en ik mag er nu twee bestellen.

Martijn Eikelboom

 

Tina Johannes

Mart moest een mindmap maken. Ik had wel een idee maar geen beeld. Ook dat staat in dat boek. Even doorgelezen en ook mama weet hoe het moet. Of richtlijnen voor een boekverslag, basis van de talen en tafels, hoe “leer je om te leren”.

Tina Johannes

 

Anne Mara Muijsson-Tideman

Ik heb het boek binnen. Waanzinnig!!! Grote hulp voor mijn zoon maar ook voor MIJ!!!! Thanks ladies. 

Anne Mara Muijsson-Tideman

 

Francien Hohmann

Zoon 2 is enthousiast! Nu is zoon 1 aan de beurt voor uitleg en overtuiging! Zoon 3 volgend jaar.

Francien Hohmann

 

Chantal Zwetsloot

Wij zijn heel blij met deze planner! Inclusief zoon van 14

Chantal Zwetsloot

 

Lonneke H.

Ik wilde even laten weten dat de kaartjes (HEPPIE PEPPIE) goed ontvangen zijn door mijn zonen! De oudste (die heel moeizaam gaat op school) heeft het kaartje boven zijn bureau gehangen. En voor het eerst in lange tijd een bedankje en knuffel gehad van hem. Groetjes van een blije moeder.

Lonneke H.

 

Misha

Ik heb hem en al even snel bekeken – grappig om te zien dat jullie aanraden ‘in blokjes’ met pauze te leren en mijn toen-brugklas-dochter dat vorig jaar (na tip van mij) dat ook zo deed. Dat hielp ook bij het even zonder telefoon zijn (dat was dan steeds max 20 mins. Ik ga deze opzij leggen voor mijn volgend-jaar-brugklasser-zoon en blijf jullie op FB volgen! Dank voor jullie hulp!

Misha

 

Alice

De huiswerk- en dagplanner worden enthousiast gebruikt. Marit begrijpt het principe en heeft overzicht wanneer ze wat kan doen. Ze heeft de planner zelf ingevuld. De stress van twee dagen lesuren achter elkaar waar ‘s avonds geen tijd is voor huiswerk ivm hobbies, was snel weg toen duidelijk werd dat ze op andere dagen ruimte genoeg had om voor te werken.

Alice

 

Margot

Bedankt voor het boek! Wat is het mooi. En zeker erg leerzaam voor ouders en kinderen. Ben er erg blij mee en we gaan er vlug mee aan de slag. Floor is er ook blij mee en reageert heel enthousiast

Margot

 

 

An Janssens

Mijn dochter en ik hebben de huiswerkplanner gedownload en gebruiken ‘m elke dag. Hij is zeer overzichtelijk. Mijn dochter wil absoluut de volledige versie. Zelf heb ik de gezinsplanner gedownload en hij loopt als een rode, goed georganiseerde draad door ons gezinsleven. Zelfs de kleinste van 5 jaar volgt uitstekend de ‘to-do’ lijsten. Na jaren rondvliegen en misgelopen afspraken hebben wij op deze manier een georganiseerd leven kunnen opbouwen. Dank je wel SKUR!

An Janssens

 

Kitty Pepels

Ideaal planboek! Mooi vormgegeven én door het samen in te vullen zijn we in gesprek met elkaar. Dankzij het Plannen met Kids-boek hebben we meer structuur, en ik meer tijd voor mezelf. Ik raad het iedereen aan!

Kitty Pepels

 

Ronnie Cesco-Resia

Wat een verschil! Er is eindelijk overzicht in huis. Iedereen weet waar ie aan toe is en heeft veel meer begrip voor elkaar en ik heb eindelijk wat meer vrije tijd…Love it!.

 

Ronnie Cesco-Resia
Anuschka Boshuijer

Ik ben erg enthousiast over jullie site, producten en adviezen. Echt TOPPIE! Ik heb ADD, mijn zoontje van 9 heeft ADHD en mijn dochter van 12 heeft ADD. Dus ik heb erg veel aan jullie Plannen met kids-boek.

Anuschka Boshuijer

 

 

Marieke van Rijswijck

Hallo Angelique en Petra,
Dank voor onderstaand bericht! Ik heb de planner niet uitgeprint, wel uitgebreid bekeken. Ik zag het nieuws over de planner op Facebook voorbijkomen. In het boek was ik erg geïnteresseerd. Vandaar dat ik de planner heb gedownload. Super dat jullie de mogelijkheid bieden om het uit te proberen. Toch ben ik (nog) niet overtuigd wat de meerwaarde van het boek is tov een ‘gewone’ agenda. Het plannen is een ‘houding’ die je je eigen moet maken. Tenzij de tips die er verder nog in staan écht vernieuwend zijn, ben ik nog niet overtuigd van de ‘meerwaarde’ tov een gewone agenda… Hoe dan ook: wel een goed initiatief, focus op planning kan natuurlijk nooit kwaad!

Marieke van Rijswijck

 

Maar we ontvingen nog meer enthousiaste reacties die we graag met jullie delen op de vraag

‘Waarom bezoek je onze site zo graag?’

 

Valerie

Plannen, organiseren en structureren deden we al, maar met SKUR is dit een stuk gemakkelijker

Valerie

 

Suzanne

Ik lees jullie verhalen graag omdat ze ontzettend herkenbaar zijn. Ook worden er handige tips gegeven en kan er gerelativeerd worden. Dat is soms ook gewoon heel handig.

Suzanne

 

Angelique

Ik bezoek jullie site graag omdat ik soms het gevoel heb dat alleen in ons huishouden het leven met een puber vreselijk is (en dat is nog mild uitgedrukt). Maar door jullie site voel ik mij gesteund in deze moeilijke fase.

Angelique

 

Stel

Door het nastreven van de drie R’s: rust, ritme en rollenpatronen! Dr.Spock 2.0

Stel

 

Monique

Door jullie tips and tricks krijg je echt goede handvatten om met het gedrag en houding van je puber om te gaan en hem/haar beter te leren begrijpen. Als ouder wil je je kind graag helpen, maar soms weet je even niet zo goed hoe.

Monique

 

Sytske

Mijn pubers thuis vinden jullie verhalen zelfs heel leuk en herkenbaar. Het is vooral heel belangrijk om in gesprek te blijven met deze bijzondere mensen, want dat zijn pubers

Sytske

 

Ingrid

Heerlijk de adviezen met een vleugje humor! Ik deed al veel aan plannen, maar de informatie dat pubers ‘niet in staat zijn om…’ zijn een welkome geweldige aanvulling.

Ingrid

 

Jo

Ik lees graag jullie informatie en tips op de site omdat ik er steeds uit leer. Met mijn dochter van 10 jaar, ze pubert heel fel, ga ik al langer naar de psycholoog, maar krijg daar niet de juiste informatie. En als ik jullie tips toepas werkt het gewoon! Dus bedankt!

Jo

 

oma Henriette

Ik let op onze kleinkinderen van 11 en 12 jaar. De kleinzoon zit in de brugklas en worstelt een beetje met het vele huiswerk. Zoekende naar studiebegeleiding kwam ik jullie site tegen. Hier heb ik al vele tips van kunnen gebruiken

oma Henriette

 

Colette

De site is voor mij een feest van herkenning en geeft mij meer zelfvertrouwen met de tools die jullie bieden. Heel fijn dat jullie er zijn

Colette

SUPER BLIJ ZIJN WE MET ZÓ VEEL POSITIEVE REACTIES!

En vooral met de bevestiging dat onze boeken en tools zo veel gezinnen helpen. PLANNEN MET PUBERS helpt de ouder en de puber in vooral de eerste jaren van de middelbare school (én groep 8 ter voorbereiding). Op school krijgen ze vaak wel handvatten, maar in het échte plannen krijgen ze onvoldoende inzicht. En dit terwijl het leren plannen een basis is voor je verdere leven en carrière. “Plannen met pubers” is een écht handboek voor de eerste jaren middelbare school of ter voorbereiding erop als je in groep 8 zit.

De HUISWERKPLANNER is een super scheurblok met 50 vellen huiswerkplanners, voldoende voor een heel schooljaar. De scheurblok bevat uitleg en een stappenplan. Door “Dé huiswerkplanner”  te gebruiken verdeel je je huiswerk over de week. Je houdt rekening met drukke en minder drukke dagen. Tevens vermeld je ook je toetsen, werkstukken en extra opdrachten op de planner. De planner geeft je rust en overzicht. Daardoor hou je meer tijd over voor de leuke dingen.

Onze PUBER PEPPERS zijn een waar succes! Zó ontzettend veel leuke reacties hebben we hier op ontvangen. De teksten op de kaarten zijn een schot in de roos. Toepasbaar voor allerlei situaties die zich voordoen gedurende de puberteit. Altijd het juiste kaartje bij de hand. Of het nu om een goedmakertje gaat, een steuntje in de rug of gewoon om je puber te laten weten dat je er altijd voor ‘m bent in zijn eigen zoektocht. De set bevat 8 unieke kaarten speciaal voor je puber.

Het SKUR MEMORY SPEL Franse taal is een leuk DIY-spel waarbij de kids de basis werkwoorden, telwoorden, dagen, maanden leren die ze in de brugklas gaan leren. Het is een kwestie van automatiseren en op deze manier leren ze het spelenderwijs. Handig om in je tas te stoppen of tijdens het ontbijt een spelletje te doen.

En last but not least, veel reacties, ervaringen en herkenning ontvangen we op onze BLOGS. Het is zó leuk om te horen dat andere gezinnen zich herkennen in onze verhalen en dat ze er niet alleen voor staan. Vergeet niet dat je gezinsleven maar zo’n 15 jaar duurt. De tijd vliegt voorbij en voordat je het weet zijn je kids weer uitgevlogen. Pfff wij moeten er nog niet aan denken, maar tja ook voor ons breekt die tijd snel genoeg aan. Daarom is het maar al te leuk om in deze periode van (jonge) pubers in huis het samen gezellig en leuk te hebben met respect voor elkaar. In elk huis is er wel eens iets. Als we er voor zorgen dat er altijd ruimte is voor gesprek kun je alles aan.

The bad news is time flies.
The good news is you are the pilot.