FAMILIEPLANNER

Elke week de afspraken van elk gezinslid overzichtelijk op een rij én een boodschappenlijst; dát is de SKUR familieplanner! Onmisbaar in ieder huishouden met kids.
Want wanneer is de balletles, moet de gymtas mee of moet er oppas geregeld worden. En daarnaast is er ook nog jouw eigen drukke agenda! Al jullie afspraken komen op deze SKUR familieplanner samen in één overzicht
Maar daarnaast kun je meteen samen afspreken wat er op het menu staat deze week. Een snelle hap als je ’s avonds nog weg moet of lekker samen koken als daar tijd voor is. En terwijl je de gerechten plant, stel je meteen de boodschappenlijst samen! Twee vliegen in een klap.

Ja, ik wil deze kaartjes!
 
 

DROMEN

Hoe fijn zou het zijn als ook je kids wisten hoe handig en belangrijk plannen is?! En stel je eens voor dat ze rekening hielden met elkaars activiteiten. Of misschien wel bij de laatste rol WC-papier, de bestelling op je boodschappenlijstje zouden noteren. Of dat, als ultieme actie, de kinderen met kokkerellen zouden kunnen beginnen als jij iets later thuiskomt? Wij zijn ervan overtuigd dat samen leven in een gezin ook betekent samen werken en deze SKUR-familieplanner gaat je hier bij helpen.
 
 

DOEN

Deze planner ga je namelijk SAMEN invullen;

✓ Hoe ziet de week er uit en wat staat er op ieders programma,
✓ wat gaan we eten op welke dag en
✓ welke boodschappen zijn hiervoor nodig,
✓ wie moet waar naartoe, wanneer en hoe laat en
✓ zijn er nog uitjes of activiteiten waar we rekening mee moeten houden.
 
 

DUS

Door samen met je kind(eren) deze planner in te vullen vergroot je hun betrokkenheid bij het gezin én je leert ze iets heel belangrijks namelijk plannen! Een vaardigheid waar ze hun hele leven profijt van hebben.
Je stimuleert ze op een speelse manier, om vooruit te kijken, overzicht te creëren en keuzes te maken. Doordat je kind zelf de dagen/weeknr/maand invult leert hij de week in een overzicht te zien. Op deze manier leert je kind spelenderwijs op jonge leeftijd plannen.
Wist je dat kinderen die goed leren plannen, aanzienlijk beter scoren op school? Plannen is een vaardigheid die ze, zeker op de middelbare school heel hard nodig zullen hebben. En daarbij geldt:
 

LEREN PLANNEN IS NET ALS LEREN FIETSEN, JE VERLEERT HET NOOIT MEER!

 
 

WACHT NIET LANGER EN KOM IN ACTIE!

Je kunt de planner nu bestellen met een niet-goed-geld-terug-garantie.


 
Ja, ik koop de planner nu