Huiswerkplanner downloaden

Overzicht, duidelijkheid en structuur! Dat krijg je met deze Huiswerkplanner. Onze manier van huiswerk plannen is heel simpel, direct toepasbaar én de planning maak je altijd voor een heel trimester. Aan de hand van een voorbeeld lesrooster leggen wij stap-voor-stap uit hoe jouw kind zijn een weekplanning maakt. In  5 eenvoudige stappen, maakt je kind zijn of haar eigen ultieme huiswerkplanning, zodat er balans is tussen leer- & maakwerk én fun.

Meer info vind je meteen onder deze afbeelding.

De SKUR huiswerkplanner download:

✓ Maandag tot en met zondag in één oogopslag.

✓ Met uitgebreide uitleg, handig stappenplan en voorbeelden.

✓ Ruimte voor het maken van je eigen basisplanning a.d.h.v je lesroosters.

✓ Download product, dus print je planner zo vaak als je ‘m nodig hebt!

✓ Huiswerkplanner + extra handige templates en huiswerktips.

in winkelmandje

Voor slechts € 9,=

Huiswerkplanner downloaden – ideaal voor het plannen van je huiswerk

Huiswerk maken is voor de meeste middelbare scholieren stress! Er is geen overzicht, ze beginnen te laat, ze vinden het gewoon te veel en hebben het gevoel dat ze te weinig tijd hebben voor ontspanning.

Met deze huiswerkplanner, krijg je direct overzicht, duidelijkheid en structuur en hou je rekening met hobby’s en behoefte aan vrije tijd en ontspanning. Het huiswerk wordt verdeeld, is op tijd af en er is rust!

Deze manier van plannen is heel simpel, direct toepasbaar én de planning maak je altijd voor een heel trimester. Aan de hand van een voorbeeld lesrooster leggen wij jou stap-voor-stap uit hoe je jouw schoolplanning maakt voor jouw trimester.

Huiswerk plannen in 5 stappen

Bij de huiswerkplanner pdf ontvang je een uitgebreide instructie. Hierin wordt stap voor stap uitgelegd hoe je de huiswerkplanner het beste kunt gebruiken. We doen dit aan de hand van een voorbeeld lesrooster van een middelbare school zodat je onze methode één-op-één kunt overnemen op basis van je eigen lesrooster. Op deze manier kun je er direct mee aan de slag. Het is helder, duidelijk én overzichtelijk. En we doen er nog even een berg huiswerk maken en plannen tips bij 🙂

Door de Huiswerkplanner te gebruiken verdeel je je huiswerk over de week. Je houdt rekening met drukke en minder drukke dagen. Tevens vermeld je ook je toetsen, werkstukken en extra opdrachten op de planner. De planner geeft je rust en overzicht. Daardoor hou je meer tijd over voor de leuke dingen.

naar DE HUISWERKPLANNER DOWNLOADEN
“Na de eerste weken samen plannen, nu proberen om het zelf te doen. Het is overzichtelijk en brengt rust in het hoofd doordat mijn zoon nu ruim van te voren ziet wat er komt. De toetsen gaan erg goed en hij haalt mooie cijfers zonder dat ie stress ervaart. Kortom: Top produkt!”
*Rian Krieger-Hazelhekke*
de beste huiswerkplanner voor de middelbare school

Het is meer dan de moeite waard!

Jong geleerd is oud gedaan! Doordat je kind leert het huiswerk te plannen gaat het betere resultaten boeken. Ze gaan merken dat het huiswerk af is, gaan met een gerust gevoel naar een toets gaan, en er is minder onrust want minder onaangename verrassingen! Doelen worden bereikt en huiswerk maken wordt een succeservaring; dat stimuleert en motiveert!

Je kind zal het verschil gaan ervaren tussen iets dat leuk is op de korte termijn (huiswerk skippen en in plaats daarvan gamen), en iets wat een dieper gevoel van tevredenheid geeft op de lange termijn (de tijd nemen voor huiswerk, en daarnaast ruimte hebben voor hobby’s en vrienden). Voor dat laatste moet je moeite doen en doorzetten. Maar het is meer dan de moeite waard, want zo kun je na voltooiing trots zijn op jezelf. Als dat geen mooie les is die je je kind kunt meegeven……..

Wil jij de beste huiswerkplanner downloaden? Bestel ‘m dan hieronder en ontvang ‘m direct in je mailbox. Plannen maar 😄

YEP! IK WIL DIE HUISWERKPLANNER VANDAAG NOG 😄