JA, IK HEB INTERESSE IN DE PLAN-WORKSHOP

VOOR MAMA’S

 

Training moeders

 

Hallo, wij zijn Angelique & Petra van SKUR. Misschien ken je ons van Facebook, of las je een van onze blogs, maar in elk geval ben je, net als wij, moeder van (een) puber(s). Sinds 2015 leren we ouders en pubers hoe ze huiswerk moeten plannen. En dat doen we niet zomaar. Nee, daar hebben wij zo onze motieven voor.

Wij geloven namelijk dat elk kind de ruimte moet krijgen om te groeien op zijn eigen wijze en in zijn eigen tempo, zodat het zich kan ontwikkelen tot een volwassene die vertrouwt op z’n kracht en intuïtie. Door producten te ontwerpen die structuur bieden en uitgaan van de kracht en eigenheid van het kind, creëren we die ruimte. Met onze positieve vibes brengen we lucht in die roerige puber-tijd.

Pubers, we simply love them! 

En vanuit dat motief willen we andere ouders, moeders, helpen. Want hoe heerlijk zou het zijn als jij jouw kind kunt leren het huiswerk te plannen, en je tiener daarmee een van de belangrijkste vaardigheden voor een succesvolle studie in huis heeft!

Daarom gaan we in het najaar (vanaf oktober) workshops organiseren, en als jij dat wil, dan krijg jij als eerste de kans om je hiervoor aan te melden. We gaan met een kleine groep van max. 16 personen van start en VOL =VOL.

Als jij nou denkt, da’s nou echt iets voor mij, en mijn vriendin, daar wil ik meer over weten, neem dan die 1e STAP en laat hieronder even je naam en e-mailadres achter. We houden je dan op de hoogte van de trainingsdata >>>