TRAIN-DE-TRAINER – HUISWERK PLANNEN DOE JE ZO!

Word jij een van onze certificied skur trainers

Word jij OOK één van onze CERTIFIED trainers?

Dat lijkt ons helemaal top!

Petra en Angelique - trap

Wij zijn Angelique en Petra dol op pubers, en op plannen. Op het oog, niet direct twee dingen die samen gaan. Maar precies die twee zaken zorgden ervoor dat we in 2015 onze PLAN-methode hebben ontwikkeld en het boek Plannen met Pubers zijn gaan schrijven. Sinds 2019 trainen we onderwijsprofessionals en coaches in de vaardigheid plannen.

Vanaf dag 1 van de start van ons bedrijf was onze missie helder: we wilden er namelijk voor zorgen dat pubers die o zo belangrijke vaardigheid PLANNEN leerden.
Dat doen we enerzijds door PLAN-producten te ontwerpen die structuur bieden en van werken met een planning een routine maken. En anderzijds door leerkrachten, docenten en coaches te trainen om pubers hierin vaardig te maken.

 

Inmiddels werken meer dan 10.000 middelbare scholieren met onze planmethode en zijn er meer dan 60 professionals met onze PLAN-methode aan de slag !

 

Pubers, we simply love them! 

En vanuit dat motief willen we verder, willen we meer, willen we alle pubers in Nederland bereiken. Want hoe heerlijk zou het zijn als al die pubers leren plannen, en daarmee een van de belangrijkste vaardigheden voor een succesvolle studie in huis hebben! Vaak lukt dat al met ons boek in de hand, de huiswerkplanner erbij en een helpende hand van ma of pa. Maar soms is het gewoon fijn, als een kind deze vaardigheid door een PRO krijgt aangereikt. En die PRO kun jij zijn.

Wij zijn in 2019 gestart om de eerste lichting SKUR-trainers op te leiden, volgens de 3P-visie van SKUR: de Puber, Positief opvoeden en Plannen volgens de SKUR-methode. Deze trainers zijn aan de slag gegaan om tieners in hun regio de workshop “Huiswerk plannen doe je zo!” aan te bieden. Trainers die de bagage in huis hebben om pubers die belangrijke skill “plannen” bij te brengen.

In 2019 hebben meer dan 60 onderwijsprofessionals en coaches onze training gevolgd en werken met de SKUR PLAN-methode. En dat team mag wat ons betreft verder groeien. 

Daarom worden er ook in 2020 weer trainingsdagen georganiseerd. Het voorjaar hebben we i.v.m. Covid, maar even overgeslagen, maar in het najaar organiseren wij weer trainingsdagen! 

Als jij nou denkt, da’s nou echt iets voor mij, daar wil ik meer over weten, neem dan die 1e STAP en laat hieronder even je naam en e-mailadres achter. We houden je dan op de hoogte van de trainingsdata >>>

 

We sturen je echt alleen info, je zit nergens aan vast