GELUKT!

SKUR train de trainer

Hé, wat leuk dat je interesse hebt in SKUR train-de-trainer. Want wat gaat het volgend jaar gaaf worden in Nederland. In 2019 gaan er namelijk in het hele land leuke, positieve mensen zoals jij, met pubers aan de slag kunnen om ze die o-zo-belangrijke vaardigheid: plannen bij te brengen.

 

“Huiswerk plannen doe je zo!”

Want dat is wat we gaan doen: we gaan jou als SKUR-trainer leren, hoe je die kids leert hun huiswerk te plannen. Uit ervaring weten we in welke stappen en op welke manier kinderen deze vaardigheid het beste kunnen opbouwen. En hoe ze dat plannen succesvol kunnen gaan inzetten bij hun huiswerkplanning. We gaan je helpen met de cursus-aanpak “Huiswerk plannen doe je zo”, alle lesmateriaal en na de training word jij misschien wel een echte SKUR-certified trainer.  

Momenteel zijn we druk bezig met het uitwerken van alle lesmaterialen en gaan we de training, die voor NAJAAR 2019 gepland staat, verder vormgeven. Je zult van ons vanaf nu regelmatig even een (kort) mailtje ontvangen om je op de hoogte te houden van de ontwikkelingen. En dan gaat medio juni de inschrijving open en voor de snelle beslissers is er natuurlijk een zgn. EARLY BIRD-korting.

Dus, hou je mailbox in de gaten de komende weken, dan ben jij er straks bij. We gaan met een groep van maximaal 10 trainers van start en dus VOL=VOL.

Wij hebben er zin in en zien een heel mooi 2019 aankomen! Tot snel.