BEKIJK ONZE PRODUCTEN IN DE CATEGORIE MAMA

Aanbieding!

PLANNERS

Mama-pakket

27.40 21.00

MENUPLANNER

MENUPLANNER

3.75

PLANNEN VOOR MAMA & GEZIN

MAMA

 

Voel je de super moeder die je bent – breng rust en regelmaat in het gezinsleven en je hoofd, combineer werk en gezin met de praktische planners van SKUR

Meer rust en regelmaat, minder stress en hectiek? Maak van plannen jouw superpower en combineer werk en gezin zonder problemen en stress. Voel je de supermoeder die je bent.  Geef jezelf en je gezin de welverdiende aandacht, vind als moeder je balans met de planmethodes van SKUR.

Voel je die super moeder die je bent met:

Plannen voor super mama’s

Als moeder heb je het druk, zeker wanneer je – naast het moeder zijn – ook nog werkt. Zowel thuis als op werk probeer je alle ballen hoog te houden. Je doet je best, maar je blijft hollen en het gevoel hebben dat je overal nét tekortschiet.

Even dacht je wat meer rust en regelmaat te vinden, nu die puber naar de middelbare gaat, maar het tegendeel blijkt waar te zijn. Je kind krijgt van alles op zijn of haar bordje en de paniek slaat toe – bij zowel je puber als bij jou. Die balans en rust lijkt steeds verder te zoeken.

De oplossing? Simpel, Samen Plannen met SKUR. Praktisch en met een flinke portie positieve Puber Peppers.  Je bent een supermama, dat staat vast. Door samen goed te plannen en overzicht te creëren, breng je de rust en gezelligheid terug in het gezinsleven en voel jij je die sterke supermama die je – al lang al – bent!

Ben je benieuwd naar al onze planners en planmethodes voor moeders? 

 

bekijk onze producten voor mama's!
Aanbieding!

PLANNERS

Mama-pakket

27.40 21.00

MENUPLANNER

MENUPLANNER

3.75

Huiswerk plannen met mama

Jouw puber is net het grootste avontuur van zijn of haar leven binnengestapt: de middelbare school. Dit gaat gepaard met een volle boekentas, lunchpakketten, proefwerken en werkstukken, nieuwe indrukken en uitdagingen, vrienden, liefdesperikelen, om over de hormonale wervelstorm nog maar te zwijgen.

De ochtendstress lijkt er voor niemand kleiner op te worden en in de avond zorgt het huiswerk voor de (on)nodige paniek. Niet vreemd als je weet dat pubers ook nog niet kúnnen plannen; iets wat wel hard nodig is op de middelbare school. Hun brein is nog niet klaar om zelfstandig te plannen. Maar dat plannen kunnen ze wel leren; gelukkig maar, want wist jij dat:

  1. Huiswerk plannen, organiseren en verdelen het grootste struikelblok is van de middelbare scholier?
  2. Kinderen die goed leren plannen aanzienlijk beter scoren op school én bovendien succesvoller zijn in hun latere leven?
  3. Een goed ontwikkelde vaardigheid als plannen minstens zo belangrijk is als het IQ?

Help je zoon of dochter een Pro te worden in plannen, een vaardigheid waar ze hun hele leven baat bij hebben, zorg voor meer ruimte en rust in het gezin. Maak eenvoudig een huiswerkplan met de SKUR huiswerkplanner en ‘houd het leuk’ met motiverende Heppie Peppie kaarten. Geef je pubers de vrijheid die zij nodig hebben, maar houd als moeder ook het nodige overzicht.

“Het leven met een tiener gaat niet altijd over rozen; het gaat óók over plannen en structuur – dan steken die rozen vanzelf de kop op.”

Het huishouden plannen – praktisch en met plezier

Oké, veel leuker kunnen we het niet maken, maar zeker wel makkelijker. Met de praktische huishoudplanners maak je de huishoudelijke planning in een handomdraai. Maak van het huishouden doen een ontspannen bezigheid en houd genoeg ruimte en tijd over voor jezelf en je gezin.

Creëer optimaal overzicht met jouw eigen MAMA XL maandkalender en maak handige to-do lijstjes. Voorkom herrie in de keuken en ‘vieze’ tegenvallers, koken wordt weer leuk met de SKUR menuplanner en het boodschappenlijstje. Slim – en snel – huishouden met SKUR.


Planners voor een balans tussen werk en gezin

Als werkende moeder vlieg je van hot naar her en multitasking lijkt je ‘middle name’ te zijn geworden. Voor de buitenwereld lijk je een superheld die alles aankan, maar van binnen slaat de wanhoop soms toe. Die rust, balans en jou-momenten heb je meer dan verdiend – en nodig. Maar waar vind je die?

Vind de perfecte balans tussen werk en gezin met de SKUR planners speciaal voor moeders. Door praktisch en goed te plannen, zowel voor op de korte als langere termijn, krijg je meer ruimte en rust in je hoofd en in je dagelijks leven. Zo wordt die yogadroom werkelijkheid, dat gezinsuitje een feit en die boswandeling een wekelijks terugkerend evenement.

Ben die geweldige moeder én de hardwerkende carrièrevrouw – vind de juiste balans tussen werk en gezin door Simpel, Samen te Plannen.

Klaar om te plannen? Bekijk onze planners speciaal voor moeders!

 

BEKIJK ONZE PLANNERS!
Aanbieding!

PLANNERS

Mama-pakket

27.40 21.00