SKUR IN DE MEDIA

Persbericht

P E R S B E R I C H T

PLANNEN WORDT LEUK MET DE HANDIGE HUISWERKTOOLS VOOR PUBERS VAN SKUR

Wist je dat zeven op de tien jongeren niet kunnen plannen? En dat is ook niet vreemd, want hun brein is er simpelweg nog niet klaar voor. Toch krijgen pubers die de overstap maken naar de middelbare school vaak direct huiswerk mee. Goed kunnen plannen is dan een absolute must. Om pubers te helpen deze vaardigheid onder de knie te krijgen, biedt het platform SKUR handige hulpmiddelen, zoals een praktisch doe-boek en een huiswerkplanner. Bedenkers Angelique en Petra, beiden moeder van sportieve pubers, delen een missie: ruimte, rust en lucht creëren in de pubertijd, zowel voor pubers als de rest van het gezin. SKUR maakt plannen ‘cool’!

Tegenwoordig raken kinderen snel overprikkeld of soms zelfs overspannen. Ze moeten elke dag kiezen uit honderden opties en mogelijkheden. Angelique zegt: “De keuze is enorm en dat is vermoeiend en maakt het leven best gecompliceerd. Zeker als je hormonen door je lijf gieren, je op zoek bent naar je eigen ik en de verwachtingen van jezelf en de omgeving hooggespannen zijn”. Door structuur aan te brengen met bijvoorbeeld de huiswerkplanner van SKUR, beperk je de keuzes en is er duidelijk wat het kind op welk moment moet doen. En dat zorgt voor de broodnodige rust in dat puberkoppie.

Plannen met Pubers

Huiswerk maken wordt routine met het alles-in-één boek Plannen met Pubers van SKUR. Het boek bevat een schat aan informatie voor pubers en ouders, maar is bovenal een praktisch doe-boek met planners, checklists, oefentools, een handig stappenplan en nog veel meer. Het boek geeft ouders inzicht in het puberbrein en helpt pubers stap voor stap routines te creëren waardoor huiswerk maken voortaan een eitje wordt. Want plannen is niet moeilijk, maar je moet het wél leren. Volgens opvoedkundige Marina van der Wal is Plannen met Pubers hét handboek dat elke ouder en kind in huis zou moeten hebben. Plannen met Pubers is verkrijgbaar voor € 29,95. ISBN: 978-90-824136-0-1.

Huiswerkplanner met stappenplan

Veel huiswerk meegekregen? Ga direct aan de slag met de vernieuwde huiswerkplanner. In het bijgeleverde stappenplanboekje wordt helder uitgelegd hoe je de huiswerkplanner het beste kunt gebruiken. Bekijk het voorbeeld lesrooster, pak je eigen lesrooster erbij en neem de methode één-op-één over. Zo creëer je rust en overzicht én houd je meer tijd over voor leuke dingen. De huiswerkplanner bevat 50 vellen planners, voldoende voor een heel schooljaar. Je ziet de weekdagen en het weekend in één oogopslag, zodat je precies weet wat je in een week kunt verwachten. Helder, duidelijk én overzichtelijk. De huiswerkplanner met uitgebreid stappenplanboekje is verkrijgbaar voor € 17,95. ISBN: ISBN-NR: 978-90-824136-3-2.

Over SKUR

Pubermoeders Angelique en Petra liepen elkaar tegen het lijf op de ijsbaan, tijdens een ijshockeytraining van hun zonen. Het klikte, helemaal toen bleek dat ze een visie delen: rust en ruimte bieden in het hectische bestaan van pubers én de rest van het gezin. Met de publicatie van het boek Plannen met Pubers werd SKUR een feit, een webshop die in de jaren daarna uitgroeide tot een kennisplatform waar moeders hun hart (en planning) kunnen ophalen. Hiermee is de gedeelde missie van Angelique en Petra nu al geslaagd te noemen: lucht brengen in de pubertijd met positieve vibes. Want plannen maakt het (puber)leven zoveel leuker én makkelijker, óók voor ouders! De handige tools van SKUR zijn verkrijgbaar in de online SKUR-shop en bij geselecteerde verkooppunten.

PERS-TIP: Bekijk het bericht op de website van Perswereld. Download de beelden in Hoge Resolutie via onze beeldbank of openbare dropbox

PRODUCTEN

SKUR IN DE BLADEN

 

Persbericht

pers

 

SKUR IN DE DAGBLADEN

In de krant

 

SKUR OP TV

In 2014 waren we te gast in het tv-programma ‘Business 3.0.’ in het Scelta Institute te Venlo  | februari 2014

In onderstaande video vertellen we heel enthousiast over SKUR, waarom we vinden dat iedereen zou moeten SKURREN én wat de toegevoegde waarde is van SKUR in het gezin! Oók voor de vaders! Neem snel een kijkje…

Deel gerust deze opname óf geef ons een like op FACEBOOK!