Als je kind naar de middelbare school gaat maakt hij/zij voor het eerst kennis met de vreemde talen. Zo’n buitenlandse taal is voor menig kind wel een struikelblok; andere klanken, vreemde uitgangen en woorden waar ze nog nooit van gehoord hebben. Dan is dit spel ideaal om de basis onder de knie te krijgen.

De belangrijkste werkwoorden van de brugklas, telwoorden, dagen van de week en maanden vormen de basis die ze op deze manier automatiseren. Bovendien is het spel handzaam, klein van formaat, en past het gemakkelijk in je tas.

Met het MEMORY-SPEL leert je kind de taal spelenderwijs. Alleen, samen met jou of met vriendjes. Of je er nu even voor gaat zitten of je pakt het spel erbij tussen de bedrijven door; ongemerkt én op een speelse manier wordt de kennis opgenomen.

Ja, ik wil dit leuke spel!

WAAROM EEN MEMORY SPEL ‘FRANSE TAAL’?

Frans leren is voor veel kinderen (en hun ouders) niet niks! Speciaal voor de beginnende leerling hebben wij dit Memory spel Franse Taal gemaakt!

✓ Nooit meer de basiswoorden vergeten (werkwoorden, dagen van de week, maanden, cijfers etc.)
✓ Afvragen is een makke en bovendien leuk!
✓ Spelenderwijs leren; onderweg in de auto, bij het ontbijt of avondeten.

Als je kind naar de brugklas gaat moet hij/zij best even wennen aan de vreemde talen. Het duurt dan vaak ook een poosje voordat de basis van de vreemde taal beklijft. Het is dan ook belangrijk om het zó goed te leren, dat ze er niet meer bij hoeven na te denken. Ze moeten als het ware geautomatiseerd worden, net als de tafeltjes!

Herhaling is dan ook erg belangrijk. Het eerste jaar, maar vaak ook nog het tweede jaar en wanneer er nieuwe lesstof wordt aangeboden. Het MEMORY-SPEL zorgt op een speelse manier voor een goede verankering van deze basiskennis.

SPELENDERWIJS

Op een speelse manier leer je de basiswoorden van de vreemde taal. Je kind heeft niet het gevoel met huiswerk bezig te zijn. Vanaf jonge leeftijd is het te leren en jongere broertjes/zusjes leren spelenderwijs mee.

RESULTAAT

Het resultaat is zichtbaar; het stapeltje goede antwoorden groeit en dat stimuleert. De kleine succeservaringen zorgen voor enthousiasme.

PRAKTISCH

Het spel is een handzaam formaat. Het past in je tas zodat je het altijd bij de hand hebt, ook als je ergens zit te wachten of op reis bent. Door de eenvoud is het spel zeer effectief.

UITLEG

Frans is een taal die de meesten van ons best moeilijk vinden. Het is een taal waar we niet mee opgroeien en met klanken en lettercombinaties die voor Nederlanders ‘ongewoon’ zijn. Vroeg beginnen en veel herhalen is dus een must om deze vreemde taal onder de knie te krijgen.

 

Het is echt een leuk spel! Ik had het mee op reis en het was een leuke afwisseling tijdens de rit. Zelfs de jongste van 8 jaar doet mee. Zij begroet ons ‘s ochtends met ‘Bonjour’! – Janneke van der Sluis – Joure

 

DIRECT AAN DE SLAG

Wij houden van praktisch, simpel en direct toepasbaar. Je ontvangt het MEMORY-SPEL meteen nadat je het hebt gekocht in je mail zodat jullie direct aan de slag kunnen.
Het is een echt DIY spel. Print de memorybladen uit en maak samen het doosje. Het is leuk én leerzaam. Met het MEMORY-SPEL maak je plezier én train je ook nog eens je geheugen

 

Spelenderwijs leren maakt het leuk. Met het MEMORY-SPEL ben je samen met je kind op een vrolijke manier bezig om basiskennis te verankeren. Toen onze kinderen naar de brugklas gingen was het echt zoeken naar de juiste manier. Vele malen speelden we het spel tijdens het ontbijt én het werkt. De basiskennis wordt geautomatiseerd en daar gaat het om. – Angelique en Petra

 

WACHT NIET LANGER EN KOM IN ACTIE!

Waarom zou je langer wachten? Het MEMORY-SPEL maakt leren leuk! Je kunt het spel nu bestellen met een niet-goed-geld-terug-garantie.

Ja, ik koop het spel nu!