ONLINE TRAINING “Huiswerk plannen doe je zo!”

In het najaar van 2021 komen er nieuwe datums voor onze online-trainingen! We houden je op de hoogte.

Die pubers en hun huiswerk, ’t is me wat!  Ze krijgen de organisatie rondom hun huiswerk gewoonweg niet voor elkaar en hebben chaos in hun koppie! Ze missen gewoon het overzicht en stellen alles uit tot het te laat is en dan: paniek! Of je nu een brugpieper hebt, of een bovenbouwer hebt: huiswerk plannen is en blijft een ding.

 • Voor de brugklasser is het allemaal veel dat eerste jaar; ze worden overvallen door alles wat nieuw is; van docent tot lesstof, van vrienden tot school. Alles is anders dat 1e jaar.
 • Maar ook kinderen in de 2e of 3e worstelen ermee, want de hoeveelheid huiswerk neemt toe en er wordt steeds meer van ze verwacht.
 • Zelfs in de bovenbouw, als het om het echie gaat, blijft het een strijd om alles op tijd af te krijgen.

Plannen en verdelen van het huiswerk is dé sleutel tot succes. Dat weten wij, dat weet jij, maar de puber vraagt: HOE DAN? Een terechte vraag, want kinderen hebben vaak geen flauw benul van wat er allemaal op hun bordje ligt, hoe hij/zij een haalbare planning kan maken en hoe ze van dat plannen een simpele routine kunnen maken.

Hoe zou het zijn als jij jouw zoon, dochter of leerling leert om met een bewezen PLANMETHODE het huiswerk te plannen. Zodat die puber weer betere schoolresultaten scoort en minder huiswerkstress ervaart. En bovendien de rust en ruimte krijgt om te groeien op zijn/haar eigen wijze en tempo. Huiswerk plannen is de oplossing en dat is precies wat we jullie leren tijdens de online training: “Huiswerk plannen doe je zo!”

Wij delen onze huiswerk-planmethode met jou

Wij zijn Angelique en Petra en startten ruim 7 jaar geleden met SKUR Plannen met Pubers. Eén chaoot, één geboren organisatietalent, beiden moeder van sportieve kids. Uitersten, maar tevens gelijkgestemden en beiden experts op het gebied van pubers en plannen.

Toen onze kinderen naar de middelbare school gingen stond in no-time ons leven op z’n kop. De toetsen, presentaties, het huiswerk, ijshockeytrainingen, wedstrijden en andere verplichtingen vlogen ons om de oren. Om nog maar van de onvoldoendes en gestreste pubers in huis te zwijgen. Dat moest anders.

Samen ontwikkelden wij een huiswerk-planmethode op basis van onze eigen ervaring en kennis. Een planmethode die logisch is en vooral simpel te volgen, zodat het kind meteen weet wát het moet doen en vooral ook weet waar het moet beginnen.

 

OUDERS, PUBERS ÉN PROFESSIONALS HEBBEN
POSITIEVE ERVARINGEN MET ONZE PLANMETHODE

De SKUR huiswerkplanner is effectief en helpt je puber om de leuke kanten van het leven niet door huiswerk te laten ondersneeuwen.

Voor ouders betekent dit: veel minder gezeur rondom het huiswerk. Een duidelijke win-win situatie!

Marina van der Wal / Puberexpert bekend van Radio & TV
Planners

Vóór de vakantie heb ik het SKUR-planpakket bij jullie besteld. En wat ben ik hier blij mee! Alvast voorbereiden op het nieuwe schooljaar.

En nu is het zover, onze oudste zit in de brugklas. Whaaaa…wat komt er veel op haar af!Maar met hulp van de huiswerkplanner gaat het heel goed. We hebben een basisplanning en per week schrijven we er iets bij of schuiven we met taken.

En elke dag als iets af is kleurt ze dat in, zo ziet ze de ‘lange’ lijst steeds wat korter worden en houdt ze mooi overzicht. Dus ONTZETTEND BEDANKT dat jullie bestaan.

Eveline Buitendijk

Vorig jaar rond deze tijd heb ik jullie boek en planners gekocht.Onze zoon ging na de zomer namelijk naar de brugklas. Vanuit de basisschool kregen wij het advies om hem goed te begeleiden en structuur aan te brengen in zijn huiswerk tijdens de eerste periode.

Wat een opluchting om te merken dat jullie methode gewoon werkt! Geen gedonder en geruzie en altijd het huiswerk op tijd af! Hij heeft er heel hard voor gewerkt en ook nu tijdens corona is de planner nog meer een uitkomst.

Het huiswerk komt via verschillende kanalen naar hem toe maar door de planner staat toch alles bij elkaar. Heel erg bedankt voor jullie producten!

Tessa / Brugklasmama


Deze online training kost NU 77,-* inclusief het boek Plannen met Pubers + de SKUR BRUGKLAS Editie samen t.w.v. 42 euro! 

Tijdens de training leer je:

 • Hoe je puber inzicht krijgt in zijn/haar tijdsbesteding (wat doe ik eigenlijk allemaal, en waar ben ik nou veel/weinig tijd aan kwijt en wil ik dit eigenlijk wel).
 • Hoe je een huiswerkplanning maakt die haalbaar is en bij je puber past.
 • En heel belangrijk, hoe je kind gemotiveerd aan de slag gaat én blijft met de huiswerkplanning!

Alles wat we je leren gaat erom dat jouw kind resultaat ziet van het werken met een planning. Want alleen zo zal het zich het plannen van taken eigen gaan maken. En deze training, die geven we natuurlijk wel op onze manier: positief, vol liefde en humor. Wedden dat je über-gemotiveerd aan de slag gaat met je puber!?

 

 

Voor wie is deze training bedoeld?

 • Voor moeders van een GROEP 8-er die hun kind graag goed voorbereid naar de brugklas willen laten gaan.
 • Voor brugklasmoeders die hun kind willen helpen om die berg huiswerk behapbaar te maken.
 • Voor moeders die hun kind zien vastlopen op de 2e, 3e of 4e omdat het ineens niet meer allemaal lukt.
 • Maar ook voor docenten die met hun (mentor-) klas aan de slag willen gaan met de executieve vaardigheid PLANNEN!

 

 

Wanneer is deze training een must?

 • Als je denkt: die gestreste puber van me, doodzonde, dat moet toch anders kunnen.
 • Als je van die eeuwige huiswerkstress af wil, maar je weet nog niet precies hoe je dat moet aanpakken.
 • Als je je kind een goede start op de brugklas wil geven; 7 van de 10 brugklassers stranden namelijk omdat ze geen flauw idee hebben hoe ze hun huiswerk moeten verdelen en plannen.
 • Of als je als docent ‘jouw’ kids wil helpen met het creëren van overzicht en het maken van een haalbare huiswerkplanning.

 

BEN JIJ ERBIJ?

ER ZIJN SLECHTS EEN BEPERKT AANTAL PLAATSEN* BESCHIKBAAR.

RESERVEER VANDAAG NOG JE PLEKJE!

*HET AANTAL AANMELDINGEN IS PER KEER BEPERKT, DUS VOL=VOL

 

Wat krijg je precies:

 • Een online live training van 1,5 uur.
 • Het boek Plannen met Pubers t.w.v. 29,95 euro.
 • De SKUR BRUGKLAS Editie t.w.v. 12 euro.

 

PLUS: je ontvangt  deze 2 VETTE BONUSSEN:

 • BONUS #1: Het ebook: MOTIVATIE – je doel bereiken in 3 stappen.
 • BONUS #2: Een handig naslagwerk met PUBER-weetjes over slaap, social media, feiten & cijfers, sport & voeding.

 

training huiswerk plannen doe je zo

 

Praktisch:

De training volg je online in ZOOM. Na aanmelding ontvang je van ons de info hoe je kunt inloggen. Het enige dat je hiervoor nodig hebt is een computer of iPad met wifi en geloof ons: Zoomen is easy peasy 🙂

Wat levert het je concreet op:

 • Je ontdekt dé manier om tijd en tijdsbesteding te visualiseren maar ook waarom het zo belangrijk is om te weten waar je tijd aan op gaat!
 • Je weet nu hoe je jouw tiener motiveert om van plannen een handige routine te maken.
 • Je leert hoe je die ideale planning maakt en wat te doen bij onverwachte omstandigheden (en die zijn er altijd!)
 • Je past de SKUR-planmethode optimaal toe.
 • Je ontvangt tips over hoe je met je kind kunt babbelen over huiswerk en de zin/onzin van een planning.
IK BEN ERBIJ + IK ONTVANG PLANNEN MET PUBERS! ik ben er bij + ontvang het boek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

IK BEN ERBIJ + IK ONTVANG PLANNEN MET PUBERS! IK VOLG ALLEEN DE TRAINING