Angelique en Petra van SKUR

Wij noemen onze methode “SKURREN”.

SKURREN is SIMPEL – SAMEN – PLANNEN. Simpel omdat we houden van een praktische aanpak, no-nonsense en meteen toepasbaar. Samen omdat het hele gezin erbij betrokken is; je een team bent en Plannen omdat dat de basis is. Door te plannen creëer je namelijk overzicht en rust. Door te SKURREN leef je met je hoofd, je hart en je handen en dat geeft balans.

SKURREN betekent zoveel als samenwerken, plannen en een no-nonsense aanpak. We doen dit binnen ons gezin, maar ook individueel. Zowel voor jezelf als voor je kind is het belangrijk om voldoende tijd te hebben voor de leuke dingen in het leven. We moeten allemaal al zoveel…pffff….zo vermoeiend soms. Om alles te stroomlijnen en in goede banen te leiden hebben wij onze producten ontwikkeld. Uiteraard gebaseerd op onze 3 principes: Simpel – Samen – Plannen. Want uiteindelijk is het toch zo dat jij pas happy bent als je kind ook happy is!

“A happy kid is a happy mom”

Wij vinden dat het voor kinderen nét zo belangrijk is om te leren plannen als dat we dat binnen het gezin toepassen. Daarom hebben we ook specifieke producten ontwikkeld die de kids houvast geven in hun schooltijd. Het is soms nogal overweldigend voor ze. Zeker als ze de overstap gaan maken van basisschool naar middelbare school. Dan komt er zo veel op ze af….pfffff….het overzicht en zeker de rust zijn dan al snel ver te zoeken.

Hoe helpen we ze dan? Nou wij hebben een heel praktisch, duidelijk geschreven, boek gemaakt. In dit boek, zowel voor de ouder als voor de tiener geschreven, leggen we op een hele eenvoudige manier uit hoe ze kunnen gaan plannen. Stap voor stap. Dit boek, evenals de Huiswerkplanner, geeft ze de middelen om in de hele rollercoaster van middelbare school het huiswerk te plannen en te structureren. Want buiten dat ze huiswerk moeten maken gebeurt er zó ontzettend veel met ze in deze fase van hun leven. De SKUR producten geven ze juist dan houvast.

Hier worden wij altijd blij van en hier doen we het allemaal voor ….

“Geweldige ideeën, producten & tips, uiteraard met een hart voor pubers! Positief, stijlvol, hip!”

Manon Vrancken-Steens 

 

DIRECT AAN DE SLAG?

Met het SKUR SCHOOLPAKKET heb je alles-in-één. Het bevat dé ideale huiswerktools voor je puber, maar ook voor jou! Het is een absolute musthave voor je tiener als het gaat om leren plannen, organiseren, basiskennis verankeren en vooruitkijken zodat huiswerk maken een routine wordt. Voor jou als ouder is het fijn om inzicht te krijgen in het puberbrein en waarom nog niet alles zo smooth verloopt als je zou willen. En, ook good to know, hoe kun je je kind helpen in deze turbulente fase van z’n leventje?

Het schoolpakket bevat het boek Plannen met Pubers, de Huiswerkplanner, 8 toffe kaarten voor je tiener (omdat het leven van een puber niet altijd over rozen loopt) én een leuke A5 kaart. Is dit iets voor jullie? Bestel het SCHOOLPAKKET en jullie kunnen meteen aan de slag!

 

Ben jij een fan van SKUR en wil je onze tips & blogs regelmatig ontvangen? Meld je dan hieronder aan voor onze nieuwsbrief!

kom nu in actie pijl