RETOURNEREN EN RUILEN

Een tevreden klant, dat is wat wij willen. Voldoet het product niet aan je verwachtingen, meldt dit dan bij ons per mail (admin@skur.eu) en retourneer het product binnen 14 dagen.

 

ZIJN ER KOSTEN VERBONDEN AAN HET RETOURNEREN?

Binnen de termijn van 14 dagen kun je onze producten retourneren. Je betaalt enkel de verzendkosten. Echter, voor producten die dusdanig beschadigd zijn of gebruikssporen bevatten die verder gaan dan die nodig zijn om de werking, kenmerken of aard van het product vast te stellen, ben je aansprakelijk. Hiervoor behouden wij ons het recht om kosten in rekening te brengen.

TOT WANNEER KAN IK PRODUCTEN RETOURNEREN?

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder reden het product te retourneren.

HOE EN WANNEER KRIJG IK MIJN GELD TERUG?

Als je gebruik maakt van het retourrecht, dan ontvang je alle betalingen die je op dat moment hebt gedaan, exclusief de verzendkosten. Nadat je de retouraanvraag hebt ingediend, betalen wij het bedrag zo spoedig mogelijk terug op dezelfde manier als de wijze waarop de oorspronkelijke transactie is verricht. Dit gebeurt in ieder geval binnen 14 dagen.

HOE MOET IK HET PRODUCT RETOURNEREN?

Je retourneert je bestelling met alle geleverde toebehoren en -indien redelijkerwijs mogelijk- in originele staat en verpakking. Wij adviseren daarom altijd de verzenddoos en originele pakking zorgvuldig open te maken, zodat je deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen.

MIJN BESTELLING IS NIET COMPLEET OF BESCHADIGD, WAT TE DOEN?

Als er iets niet klopt met de bestelling die je hebt ontvangen of (een deel van) de bestelling is beschadigd, neem dan contact op met ons via admin@skur.eu.