review skur planner

Review SKUR planner: wat anderen vinden van de planners van SKUR!

Dat wij enthousiast zijn over de huiswerkplanner, toets- en taakplanner en schoolagenda van SKUR, dat mag duidelijk zijn. Maar wat vinden anderen er nu van en m.n. wat vinden docenten, mentoren en de professionals nou van onze planproducten. We vroegen aan experts door het hele landen om een review te maken van onze producten. En dit vinden zij ervan:

Review Joyce Buysman (VO-school)

Review door Jorn Schouten (Brugklas)

Review door Saar (Brugklas)

Review Astrid (Brugklasmentor)

Review Marina v.d.Wal (puberexpert)

Review SKUR Planners:

Hieronder lees je een aantal reviews die we via de mail ontvingen. Gewoon docenten, of moeders die ons mailden om ons te vertellen dat ze zo enthousiast zijn over de SKUR huiswerk planners, de toetsplanner en ons boek Plannen met Pubers.

marina van der wal

De SKUR planner is effectief en helpt je puber om de leuke kanten van het leven niet door huiswerk te laten ondersneeuwen. Voor ouders betekent dit: veel minder gezeur rondom het huiswerk. Een duidelijke win-win situatie!

opvoedkundige en o.a. bekend van radio & tv
recensie Mathilde van der Groot-Malestein

Hallo Angelique en Petra,
Allereerst wil ik jullie bedanken voor het fijne boek Plannen met pubers – ik weet niet of jullie ook op/met/via scholen actief zijn, maar dit zou werkelijk iets toevoegen voor elke ouder en elke leerling – daarvan ben ik overtuigd. Door een aanhoudende griep ben ik pas vandaag met onze zoon begonnen (“mam, de 1e 45 pagina’s moet jij lezen, ik heb gelezen van mijn gedeelte” – gelijk intrinsiek gemotiveerd: ‘mijn gedeelte’ – hoe heerlijk). Na een projectweek op school zijn we dan vandaag gestart we met het invullen van de weekplanning – zo handig voor hem om zichtbaar het huiswerk in stapjes te verdelen! Dit geeft onze zoon direct inzicht in hoe veel/weinig tijd hij kwijt is aan huiswerk. Oftewel: vrije tijd wordt zichtbaarder i.p.v. de huiswerklast. Nu eerst maar wat printjes downloaden. Ook zijn we gestart om een grote inhaaltoets te verwerken in een mindmap (daarmee werk ik zelf ook binnen mijn studie – optimale tool) en hij zag er het voordeel wel van in – winst dus. We gaan de komende weken zijn werkwijze verfijnen, het boek verder implementeren (handige lijstjes ook, vond hij) en hopelijk zullen zijn resultaten weer naar het niveau van weleer stijgen. Een heel fijn weekend gewenst, dames

Mathide van der Groot / Ouder
recensie Petra Reulen

Om te weten WAT je moet doen, moet je hier eerst zicht op hebben…. het huiswerkoverzicht. Om te weten WANNEER je wat kunt plannen, moet je ook hier eerst zicht op hebben… de dag/tijdplanner. En dan moet dat nog OVERZICHTELIJK in ‘n weekplanning, zodat door structuur TIJD OVERBLIJFT VOOR LEUKE DINGEN. Want dat laatste is de enigste reden, waar zoonlief Gé al dat extra werk in losse schemaatjes wel voor doet. En nee… hij niet gelijk enthousiast. Moeders wel. Want ik heb nu TOOLS, op puberniveau te begrijpen, die ik kan gebruiken. En nu, een paar weken verder het huiswerk meer wordt, ervaart Gé het nut van plannen. Nu beiden ENTHOUSIAST!

Petra / Mama van 2 puberzonen
recensie je bent een kei kindercoach

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen….. wat een topproduct de huiswerkplanner! Ik ben kindercoach en geef ook ‘Ik leer leren trainingen’ in mijn praktijk. Voor de les plannen en organiseren heb ik deze week jullie huiswerkplanner gebruikt in de les. Een super beslissing want zij hebben tijdens de les de hele planning van deze week gemaakt met behulp van mijn aanwijzingen en jullie planner. Zij vonden dit zo fijn werken dat ik andere dingen uit de les heb doorgeschoven naar de volgende les!

Kindercoach / Je bent een Kei!