HOE ZOU HET ZIJN ALS JOUW KIND VAN HUISWERK EEN ROUTINE ZOU MAKEN?

• Zodat hij/zij meer tijd overhoudt voor fun

• En weer zin krijgt in school

• Zonder dat huiswerk maken te veel tijd kost

• Je weer een vrolijke tiener in huis hebt

• Met schoolresultaten die bij hem/haar passen

routine helpt bij motivatie
routine helpt bij motivatie

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen….. wat een topproduct de huiswerkplanner!

Ik ben kindercoach en geef ook ‘Ik leer leren trainingen’ in mijn praktijk. Voor de les plannen en organiseren heb ik deze week jullie huiswerkplanner gebruikt in de les.

Een super beslissing want zij hebben tijdens de les de hele planning van deze week gemaakt met behulp van mijn aanwijzingen en jullie planner. Zij vonden dit zo fijn werken dat ik andere dingen uit de les heb doorgeschoven naar de volgende les!

Kindercoach / Je bent een kei kindercoaching
Planners

De SKUR planner is effectief en helpt je puber om de leuke kanten van het leven niet door huiswerk te laten ondersneeuwen.

Voor ouders betekent dit: veel minder gezeur rondom het huiswerk. Een duidelijke win-win situatie!

Marina van der Wal / opvoedkundige / o.a. bekend van radio & tv

Allereerst wil ik jullie bedanken voor het fijne boek Plannen met pubers – ik weet niet of jullie ook op/met/via scholen actief zijn, maar dit zou werkelijk iets toevoegen voor elke ouder en elke leerling – daarvan ben ik overtuigd. 

Ik ben vandaag met onze zoon begonnen (“mam, de 1e 45 pagina’s moet jij lezen, ik heb gelezen van mijn gedeelte” – gelijk intrinsiek gemotiveerd: ‘mijn gedeelte’ – hoe heerlijk). Na een projectweek op school zijn we dan vandaag gestart met het invullen van de weekplanning – zo handig voor hem om zichtbaar het huiswerk in stapjes te verdelen! Dit geeft onze zoon direct inzicht in hoe veel/weinig tijd hij kwijt is aan huiswerk.

Oftewel: vrije tijd wordt zichtbaarder i.p.v. de huiswerklast.

Mathilde van der Goot

je hebt 14-dagen niet-goed-geld-terug-garantie!

AL 9.000 TIENERS GINGEN AAN DE SLAG MET DE SKUR PLANNERS. ZE ZIJN SUPER ENTHOUSIAST OVER HET STAPPENPLAN EN DE EENVOUDIGE PLANMETHODE.

Mocht je nog twijfelen. Dit is wat klanten over onze planmethode zeggen:

Deze tools geven onze zoon houvast

Onlangs heb ik het boek “Plannen met pubers” aangeschaft. Alhoewel mijn zoon nog in groep 8 zit, hebben we toch al een aantal tools gebruikt die hem veel houvast geven. Wij zijn dus ontzettend tevreden met onze aankoop. Zelf ben ik docent op het VMBO. Daar heb ik mijn ervaringen met het boek gedeeld. Dat heeft anderen nieuwsgierig gemaakt en ik mag er nu twee bestellen (Martijn Eikelboom)

De stress was snel weg!

De huiswerk- en dagplanner worden enthousiast gebruikt. Marit begrijpt het principe en heeft overzicht wanneer ze wat kan doen. Ze heeft de planner zelf ingevuld. De stress van twee dagen lesuren achter elkaar waar ‘s avonds geen tijd is voor huiswerk ivm hobbies, was snel weg toen duidelijk werd dat ze op andere dagen ruimte genoeg had om voor te werken.

(Alice)

Dankjewel SKUR!

Mijn dochter en ik hebben de huiswerkplanner gedownload en gebruiken ‘m elke dag. Hij is zeer overzichtelijk. Mijn dochter wil absoluut de volledige versie. Zelf heb ik de gezinsplanner gedownload en hij loopt als een rode, goed georganiseerde draad door ons gezinsleven. Zelfs de kleinste van 5 jaar volgt uitstekend de ‘to-do’ lijsten. Na jaren rondvliegen en misgelopen afspraken hebben wij op deze manier een georganiseerd leven kunnen opbouwen. Dank je wel SKUR! (An Janssens)