BEKIJK ONZE PRODUCTEN IN DE CATEGORIE SCHOOL

 

PLANNEN VOOR PUBERS & SCHOOL

Plannen voor pubers en school

Help je puber ontspannen en vrolijk de middelbare school door – breng rust en regelmaat in deze turbulente (puber)tijd met de praktische huiswerkplanners van SKUR

Minder stress en hectiek, meer zelfvertrouwen en leerplezier? Leer jouw puber de kunst van Plannen – Simpel en Samen. Creëer meer ruimte en rust in het drukke leven van je puber (en dat van jou) met de leuke praktische huiswerkplanners en planmethodes van SKUR.

 

Help je puber een Pro in Plannen te worden met :

 

Plannen voor Pubers

Gewapend met een volle boekentas, lunchpakket en flink wat zenuwen is je zoon of dochter het grootste avontuur van zijn of haar leven binnengestapt: de middelbare school. Met al dat huiswerk, de werkstukken en examens, behoort dat ‘lekker rustig thuiskomen’ ineens tot het verleden – zowel voor je puber als voor jou.

Al deze nieuwe uitdagingen en verantwoordelijkheden brengen heel wat stress met zich mee. Ochtenden draaien om schooltassen inpakken en onaangename verrassingen – zoals een onverwachts SO Frans. ’s Avonds draagt het opgegeven huiswerk van die dag ook weinig bij aan de rust en vrede binnenshuis.

Niet zo gek, zou je zeggen, als je weet dat pubers nog helemaal niet kúnnen plannen. Al is het een absolute ‘must’ op de middelbare school, het puberbrein is nog niet klaar om zelfstandig te plannen. Gelukkig kunnen pubers plannen wel eenvoudig leren.  Wist jij dat:

  1. Huiswerk plannen, organiseren en verdelen het grootste struikelblok is van de middelbare scholier?
  2. Kinderen die goed leren plannen aanzienlijk beter scoren op school én bovendien succesvoller zijn in hun latere leven
  3. Een goed ontwikkelde vaardigheid als plannen minstens zo belangrijk is als het IQ?

Leer je pubers goed plannen, een belangrijke vaardigheid waar ze de rest van hun leven baat bij hebben, creëer meer rust en ruimte in hun chaotische puberleven. Maak van plannen een leuke activiteit met de SKUR planmethodes en huiswerkplanners, zo wordt jouw zoon of dochter een écht Pro in plannen.

Ben je benieuwd naar al onze planners en Puber Plan Pakketten?  

 

bekijk onze producten in de categorie school

 

Huiswerk plannen – Samen en Simpel

Maak van het huiswerk plannen een moment om naar uit te kijken – een gezellige activiteit, samen met een kop thee aan de keukentafel. Geef je puber die vrijheid en verantwoordelijkheid waar zo naar wordt verlangd, maar houd als ouder wel het nodige overzicht.

Met een goede huiswerk planning wordt leren leuk en de proefwerkweek een stuk aangenamer; fijn leren en optimaal presteren. Met een overzichtelijk huiswerkplanner en toetsweek planner voorkom je spanning en onzekerheid.  Daarbij houdt je puber met een goede planning ook genoeg tijd over om lekker puber te kunnen zijn en zich te richten op andere ‘belangrijke puberzaken’ – zoals bijbaantjes en chillen met vrienden.

Met het handige en leuke huiswerkplanner A4 scheurblok krijgt je puber een optimaal overzicht van het huiswerk. De survivalgids ‘Plannen met Pubers’, biedt een praktisch handboek met tips, trucs en handige schema’s om zonder kleerscheuren en stress de middelbare school door te komen. Heeft je puber een oppepper nodig of wil je laten zien hoe trots je bent? Ga voor positieve aanmoediging met de Heppie Peppie en Puber Pepper kaarten.

 

Overleef als moeder de middelbare school

Als moeder vorm jij de steunpilaar voor je zoon of dochter binnen dit grote middelbare school avontuur – al wordt dat zelden direct toegegeven ?. Dacht jij net wat meer rust te krijgen, blijkt het tegenovergestelde waar te zijn.

Leer alles wat je dient te weten over plannen met pubers en de middelbare school met het handige handboek ‘plannen met pubers’.  Creëer tevens meer rust en ruimte voor jezelf met de overzichtelijke MAMA XL maandkalender. De handige menuplanners en het boodschappenlijstje maken van boodschappen doen en koken weer een ontspannen bezigheid en voorkomen je herrie in de keuken.

Bekijk onze speciale huiswerkplanners en Puber Plan Pakketten en begin met plannen!

 

BEKIJK ONZE PLANNERS HIER