Wordt jij onze certified trainer

WORD SKUR-TRAINER EN LEER PUBERS PLANNEN!

Alleen voor positieve professionals met ‘n hart voor pubers

Ben jij dol op pubers, werk je al met deze groep jongeren en ben je er helemaal klaar voor om zoveel mogelijk pubers te helpen met hun huiswerk? Dan is deze TRAININGSDAG iets voor jou.

Want ja, die pubers en hun huiswerk, ’t is me wat! Ze hebben er stress van, scoren slecht en hebben chaos in hun koppie! Ze krijgen de organisatie rondom hun schoolwerk gewoonweg niet voor elkaar. Als jij met pubers werkt, dan herken je dat vast wel. Plannen en verdelen van het huiswerk is dé sleutel tot succes. Dat weten wij, dat weet jij, maar de puber vraagt: HOE DAN?

Een terechte vraag, want een puber heeft geen flauw benul van wat er allemaal op zijn/haar bordje ligt, hoe hij/zij een haalbare planning kan maken en hoe ze van die tijdrovende klus een simpele routine maken. En daar komt de SKUR-trainer om de hoek.

Want hoe zou het zijn als jij als SKUR-trainer in jouw praktijk of op jouw school/locatie deze pubers leert om met een bewezen HUISWERK-PLANMETHODE hun huiswerk te plannen. Pubers die daardoor weer de rust en ruimte krijgen om te groeien op hun eigen wijze en in hun eigen tempo.  Zodat we weer meer vrolijke en relaxte tieners krijgen die veel gemakkelijker door de middelbare school rollen.

MAAK SAMEN MET ONS DE TOEKOMST EEN STUKJE MOOIER!

Angelique en Petra van SKUR

Wij delen onze bewezen planmethode

Wij zijn Angelique en Petra en startten ruim 5 jaar geleden met SKUR Plannen met Pubers. Eén chaoot, één geboren organisatietalent, beide moeder van sportieve kids. Uitersten, maar tevens gelijkgestemd en beiden experts op het gebied van pubers en plannen.

Toen onze kinderen naar de middelbare school gingen stond in no-time ons leven op z’n kop. De toetsen, presentaties, het huiswerk, hockeytrainingen, wedstrijden en andere verplichtingen vlogen ons om de oren. Om nog maar van de onvoldoendes en gestreste pubers in huis te zwijgen. Dat moest anders.

Samen ontwikkelden wij een huiswerk-planmethode op basis van onze eigen ervaring en kennis. Een planmethode die logisch is en vooral simpel te volgen, zodat het kind meteen weet wát het moet doen en vooral ook weet waar het moet beginnen.

De skur methode

OUDERS, PUBERS ÉN PROFESSIONALS HEBBEN
POSITIEVE ERVARINGEN MET ONZE PLANMETHODE

De SKUR huiswerkplanner is effectief en helpt je puber om de leuke kanten van het leven niet door huiswerk te laten ondersneeuwen. Voor ouders betekent dit: veel minder gezeur rondom het huiswerk. Een duidelijke win-win situatie!

Marina van der Wal / Puberexpert bekend van Radio & TV
Planners

Vóór de vakantie heb ik het SKUR-planpakket bij jullie besteld. En wat ben ik hier blij mee! Alvast voorbereiden op het nieuwe schooljaar.

En nu is het zover, onze oudste zit in de brugklas. Whaaaa…wat komt er veel op haar af!Maar met hulp van de huiswerkplanner gaat het heel goed. We hebben een basisplanning en per week schrijven we er iets bij of schuiven we met taken.

En elke dag als iets af is kleurt ze dat in, zo ziet ze de ‘lange’ lijst steeds wat korter worden en houdt ze mooi overzicht. Dus ONTZETTEND BEDANKT dat jullie bestaan.

Eveline Buitendijk

Onlangs heb ik het boek “Plannen met pubers” aangeschaft. Inmiddels hebben we al een aantal tools gebruikt die mijn zoon veel houvast geven. Wij zijn dus ontzettend tevreden met onze aankoop.

Zelf ben ik docent op het VMBO. Daar heb ik mijn ervaringen met het boek gedeeld. Dat heeft anderen nieuwsgierig gemaakt en ik mag er nu twee bestellen.

M. Ekelboom / VMBO Docente


Deze dag kost slechts € 397,-* (early bird tarief) en dit kun je verwachten:

Op deze dag krijg je een ongelooflijke berg informatie en ga je ook actief aan de slag. Je leert hoe je werkt met onze huiswerk-planmethode, hoe je zo’n planning kunt finetunen tot een maatwerk-planning voor de puber en op welke manier je deze kennis effectief kunt overbrengen op pubers. Ondertussen raak jij über-gemotiveerd om samen met ons de missie van SKUR uit te dragen.

Kortom een training vol inspiratie, handvaten en veel kennis waardoor jij exact weet wat je moet doen om de training “HUISWERK PLANNEN DOE JE ZO” succesvol te geven.

Voor wie is deze training bedoeld?

 • Voor positieve trainers.
 • Voor begeleiders die houden van de pubertijd.
 • Voor enthousiastelingen die een nieuwe uitdaging willen aangaan.
 • Voor huiswerkbegeleiders die graag een volgende stap willen zetten.
 • Voor iedereen die met pubers werkt en graag een aanvulling wil op het huidige aanbod.

Wanneer is deze training een must?

 • Als je er ook van overtuigd bent dat plannen de sleutel tot succes is bij scholieren.
 • Als je al langer het gevoel hebt: ‘plannen’ daar wil ik iets mee.
 • Als je jezelf als professional serieus neemt, en de kinderen die je begeleidt ook.
 • Als je denkt: die gestreste pubers, doodzonde, dat moet toch anders kunnen.
 • Als je al kinderen begeleidt of coacht en je zoekt nog een mooie aanvulling, waarmee deze training je aanbod compleet maakt.
 • Als je met je bedrijf een stap wil zetten en aangesloten wil zijn bij de planexperts voor pubers.
 • Of als je gewoon rete-enthousiast bent om met SKUR aan de slag te gaan!

WAAR WACHT JE OP?

ER ZIJN SLECHTS EEN BEPERKT AANTAL PLAATSEN* BESCHIKBAAR.

RESERVEER VANDAAG NOG JE STOEL!

*HET AANTAL AANMELDINGEN IS BEPERKT TOT 10 DEELNEMERS, DUS VOL=VOL

Wat krijg je:

 • Een volledig verzorgde trainingsdag inclusief lunch & lekkers
 • Een dag doorbrengen met positievelingen en gelijkgestemden
 • Inzicht waarom dé 21st century skill ‘plannen’ essentieel is voor de puber van nu
 • Een complete hand-out van de trainingsdag inclusief templates, voorbeelden en handige achtergrondinformatie.
 • Het SKUR SCHOOL-PLAN-pakket t.w.v. € 72,35 (met het boek Plannen met Pubers, de Huiswerkplanner, de Proefwerk weekplanner én die motiverende set Puber Pepper-kaartjes.
 • Een goed gevulde goodiebag
 • Een mooie poster die meteen zorgt voor een SKUR-look op jouw werkplek
 • Jouw persoonlijke certificaat van deelname aan deze SKUR trainingsdag.
 • Een jaar gratis vermelding op de SKUR Trainerspagina van onze website t.w.v. € 180,= (en wij hebben duizenden bezoekers per week!)

EN VOOR JOU ALS EARLY BIRD HEBBEN WIJ MAAR LIEFST

3 WAANZINNIGE BONUSSEN!

 • BONUS 1: Uitgebreide exposure via onze social-mediakanalen voor jou en je praktijk (SKUR heeft zo’n 10.000 volgers op Facebook en 1.700 op Instagram).
 • BONUS 2: Vermelding in onze nieuwsbrief waarmee we meer dan 7.500 potentiële klanten bereiken (ook bij jou in de buurt)
 • BONUS 3: Deelname aan een exclusieve live vragensessie van een uur in het najaar van 2019 (hiervoor ontvang je een aparte uitnodiging)

Met deze bonussen zet jij jouw praktijk meteen goed op de kaart, word je gemakkelijk gevonden via onze website en heb je deze investering makkelijk terugverdiend.

Tevreden pubers

Praktisch:

 • Dag: vrijdag 22 november 2019
 • Locatie: ‘Droom van Zwolle’ te Zwolle (met openbaar vervoer en auto goed bereikbaar )
 • Tijdstip: 9.30-17.00 uur (aankomst tussen 9.00-9.30)

Wat levert het je concreet op:

 • Je weet welke stappen er nodig zijn om kinderen te leren plannen
 • Je past de SKUR-planmethode optimaal toe.
 • Je weet exact hoe je een puber inzicht geeft in het begrip ‘tijd’ en de tijdsbesteding
 • Je krijgt de 3 bewezen stappen waarmee kinderen van plannen een routine maken.
 • Je leert hoe je d.m.v. concrete oefeningen een persoonlijke maatwerk-planning maakt.
 • Je bent klaar om de volgende stap te zetten naar een bloeiende praktijk.

* LET OP: DEZE PRIJS IS EEN EARLY BIRD TARIEF

➤ Dit voordelige early bird tarief is echt slechts voor de eerste 5 aanmeldingen.

➤ Daarna wordt de prijs verhoogd met € 200,-* en

➤ Vervallen die 3 waardevolle BONUSSEN en zijn niet meer verkrijgbaar.

JAZEKER, IK BETAAL DIRECT EN BEN ZEKER VAN MIJN PLEK ik kom en doe een aanbetaling

*alle bedragen zijn exclusief BTW, bij het afrekenen zie je de prijs inclusief BTW.

 

DIT ZEGGEN DE DEELNEMERS VAN DE VORIGE TRAININGSDAG

Een fijne overzichtelijke planningsmethode waarmee ik graag aan de slag ga. Helder inzicht in hoe je de workshop “Huiswerk plannen doe je zo” kunt geven met veel praktische informatie en een goede uitgebreide hand-out; ik kan meteen aan de slag.

Het was een topdag met gelijkgestemden.

Cecile Goedee / Tails & Tools
Foto Cecile Goedee

De dag was fantastisch. Heel goed verzorgd met een fijne locatie (Ik moest er even voor reizen maar had er graag voor over) en het heerlijke eten en drinken. De presentatie was afwisselend, met humor(en daar hou ik zo van) en met een persoonlijke noot. Dat gaf de nieuwe trainers de ruimte om ook zich op het gemak te voelen om persoonlijke dingen te delen. En een eerlijke, oprechte dag met elkaar te beleven.

En een cijfer….een dikke 9 hoor voor mij. Top gedaan meiden, het voelde als een warm bad.

Halca Hogeweg
Foto Halca Hogeweg

Een toffe, inspirerende dag met gelijkgestemden; mensen die een intrinsieke motivatie hebben om kinderen, pubers te leren plannen zodat zij met meer plezier én succes hun schooltijd doorlopen. Met een hoofd en tas vol inspiratie, enthousiasme en ideeën ben ik naar huis gegaan, het was een TOP-dag!

En nu ben ik officieel SKUR-trainer, wauw! Het voelt gaaf om een bijdrage te kunnen leveren om nog meer mensen te laten kennismaken met de mooie SKUR-producten, ik kan niet wachten ?

Linda Kouwenberg / GELUKtCoaching
JAZEKER, IK BEN ERBIJ EN BETAAL DIRECT