hartje-rs


NIEUW: DE TAALSPELLEN

Het SKUR Taalspel is geheel vernieuwd en speciaal voor de (aankomende) middelbare scholier. Het is verkrijgbaar in maar liefst 4 varianten: de FRANSE, ENGELSE, SPAANSE of DUITSE taal. Bestel direct zodat je verzekerd bent dat je jouw exemplaar lekker op tijd en vóór de zomervakantie in huis hebt! 

Wat kun je verwachten van dit spiksplinternieuwe spel (wat ons betreft een absolute voltreffer)? 


♡ 
Per spel 72 kaartjes met woorden én zinnen

♡ Niet alleen leren door te kijken en te lezen maar óók door te luisteren! Want elk spel wordt geleverd met een PODCAST

♡ Oefenmateriaal om de schrijfwijze te oefenen van de woorden en zinnen op de kaartjes én zo de kennis te verankeren

♡ En om het nog leren nog leuker te maken krijg je bij het spel uitgebreide spelregels.

De basiskennis van de hele brugklas zit in deze TAALSPELLEN! Je kunt kiezen uit maar liefst 4 talen en per taal 3 spellen. Of je neemt gewoon lekker het voordeelpakket met alle 3 de spellen!

Dit is hét spel dat je kind gaat helpen op de brugklas! Of je hem/haar nu een voorsprongetje wil geven of de liefde voor deze mooie taal wil bijbrengen: dit spel gaat je erbij helpen.

BESTEL NU!

.

Help jouw brugklasser soepel op weg!

Als jouw kind naar de middelbare school gaat, komt er heel wat op ze af. Naast de nieuwe school, vele docenten en bergen huiswerk, zijn er ook nog de nieuwe vakken. Zeker de vreemde talen zijn voor menig scholier een groot struikelblok.

Met dit spel kan jouw kind spelenderwijs zich de basis (werk-) woorden eigen maken. Dat kan ter voorbereiding op de brugklas. Maar zeker ook gedurende dat eerste jaar, kan het spel heel praktisch worden ingezet om toetsen en overhoring op een speelse manier te leren!

Bestel direct zodat je verzekerd bent dat je jouw exemplaar lekker op tijd en dus vóór de zomervakantie in huis hebt!

BESTEL NU!

“Hier vinden ze de spellen zeer geslaagd, leuk om er op die manier samen mee bezig te zijn. De kids vragen er nu zelfs om!” – Wendy Meulenberg