hartje-rs


NIEUW: HET TALENSPEL

Het SKUR Talenspel is speciaal voor de (aankomende) brugklasser en is verkrijgbaar in 2 varianten: de FRANSE of DUITSE taal. Bestel direct zodat je verzekerd bent dat je jouw exemplaar lekker op tijd en vóór de zomervakantie in huis hebt! 

Wat kun je verwachten van dit spiksplinternieuwe spel van SKUR (wat ons betreft een absolute voltreffer)? Maar liefst meer dan 180 kaartjes waarmee je kind basis van deze moderne talen leert:

SPEL-DUITS-COVER♡ de basiswerkwoorden

♡ de dagen van de week

♡ de cijfers en mega veel woordjes

De basiskennis van de hele brugklas zit in dit TALENSPEL! Je kunt kiezen uit de Franse of de Duitse variant. Of je neemt ze gewoon lekker allebei!

Dit is hét spel dat je kind gaat helpen op de brugklas! Of je hem/haar nu een voorsprongetje wil geven of de liefde voor deze mooie taal wil bijbrengen: dit spel gaat je erbij helpen.

 

 

BESTEL NU!

.

 

Help jouw brugklasser soepel op weg!

Als jouw kind naar de middelbare school gaat, komt er heel wat op ze af. Naast de nieuwe school, vele docenten en bergen huiswerk, zijn er ook nog de nieuwe vakken. Zeker de vreemde talen zoals Duits en Frans zijn voor menig brugklasser een groot struikelblok.

Met dit spel kan jouw kind spelenderwijs zich de basis (werk-) woorden eigen maken. Dat kan ter voorbereiding op de brugklas. Maar zeker ook gedurende dat eerste jaar, kan het spel heel praktisch worden ingezet om toetsen en overhoring op een speelse manier te leren!

Bestel direct zodat je verzekerd bent dat je jouw exemplaar lekker op tijd en dus vóór de zomervakantie in huis hebt!

BESTEL NU!

“Hier vinden ze de spellen zeer geslaagd, leuk om er op die manier samen mee bezig te zijn. De kids vragen er nu zelfs om!” – Wendy Meulenberg