VERZENDEN EN BETALEN

VERZENDING

Zodra je bestelling is ontvangen, krijg je van ons automatisch een mail met een orderbevestiging. Wij gaan je bestelling inpakken en je ontvangt van ons een separate mail met je track & trace code. Twee maal per week worden alle pakketten verzonden. Het kan zijn dat jouw pakket direct de volgende dag geleverd wordt, maar het kan ook zijn dat jouw pakket bij de tweede verzending van de week zit en dan duurt het ca. 1 tot 4 dagen totdat je het pakket ontvangt. Wij doen er alles aan om de bestellingen zo snel mogelijk te verwerken.

Wij streven naar een volledige voorraad van al onze producten. Mocht er onverhoopt toch een product niet op voorraad zijn dan wachten wij met het uitleveren van de volledige bestelling totdat alle producten weer voorradig zijn. Wanneer de levertijd daardoor wordt overschreden word je hier per mail van op de hoogte gebracht.

Let op: bij betaling middels overboeking (e-bill) wordt de bestelling gereed gemaakt nadat wij de betaling hebben ontvangen.

 

WELKE BETAALMOGELIJKHEDEN ZIJN ER?

Het is mogelijk om te betalen met:
✓ iDEAL (ABN Amro, ASN bank, Friesland bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS bank, Triodos bank, Van Lanschot Bankiers)
✓ PayPal
✓ Bankoverboeking (e-bill)

Alle betalingen gebeuren binnen een beveiligde betaalomgeving.