Algemeen Huiswerk plannen

Marina van der Wal over Plannen met Pubers

Marina van der Wal leest ” Plannen met Pubers”

Herken jij dit?

“Een nieuw schooljaar en ook het huiswerk gaat weer van start. Heb je er al zin in of zie jij er eigenlijk stiekem wel een beetje tegenop. Of misschien wel heel erg zelfs?! Zo’n 80% van de ouders vertelt dat huiswerk maken een redelijk drama is in huis. Bij het overgrote gedeelte blijft dat ook zo het hele jaar.”

Zo startte puberexpert Marina van der Wal haar mini-cursus “met een vliegende start het nieuwe schooljaar in”. Een toffe cursus die zij ontwikkelde speciaal voor puberouders .En zeg es, herken je dit? Is huiswerk maken in jullie huis een drama. Lees dan vooral even verder.

Plannen met Pubers

Want Marina van der Wal (puber-expert, bekend van TV) noemt ons boek “Plannen met Pubers” hét handboek dat elke ouder en kind in huis zou moeten hebben. En ook de SKUR-huiswerkplanner is in haar ogen een absolute aanrader! En daar zijn wij en duizenden andere puberouders maar zeker ook professionals het roerend mee eens!

Marina is een groot voorstander van plannen over meerdere weken, zodat je gewoon vooruit weet wat er speelt aan proefwerken, SO’s, en werkstukken. Zodat je niet onverwacht voor verrassingen komt te staan. Ze vindt ‘Plannen met Pubers’ een soort van basishandboek dat iedere ouder en ieder kind in huis moet hebben.

Huiswerkplanner

Over onze huiswerplanner zegt Marina dat ze het een absolute aanrader. Zij is een groot voorstander van plannen over meerdere weken, zodat je gewoon vooruit weet wat er speelt aan proefwerken, SO’s, en werkstukken. Zodat je niet onverwacht voor verrassingen komt te staan.

En last but not least, zowel ons boek als onze huiswerkplanner vindt ze erg fris vormgegeven, niet tuttig, dus voor jongens en meisjes geschikt!

Enfin, kijk zelf maar even wat ze er van zegt. De winactie bij Marina is helaas ten einde. Maar je kunt ons boek en planner uiteraard bestellen in de SHOP

Voor het geval je Marina nog niet kent

Marina van der Wal (‘s Gravenhage, 1964) is opvoedkundige, hoewel haar zoons (’92 & ’94) hier regelmatig aan twijfelen. Sinds begin negentiger jaren heeft zij haar medewerking verleend aan tal van ouderavonden, opvoed-debatten en motivatiebijeenkomsten rondom de thema’s opvoeden, ouders en pubers. Daarnaast was zij oprichter en later directeur van stichting ‘Mamma weet alles’ en heeft zij jaren een praktijk gehad waarin zij ouders met opvoedvragen begeleidde.

Marina treedt regelmatig op in de media en is vaste opvoedkundige bij de uitgaven van Vrouw (Telegraaf) en ook bij het tv programma Koffietijd en Goedemorgen Nederland is zij een vaak geziene gast. Zij is de dragende kracht van het (video-) programma Puber Tijd met Marina op YouTube.