hartje


NIEUW: PROEFWERKWEEKPLANNER

Als je kind op de middelbare school zit heeft het een druk leven. Naast zijn dagelijkse bezigheden heeft jouw kind het maar wat druk met vrienden, sport en hobbies en, oh ja, ook nog huiswerk en toetsen!

Er wordt best veel van je kind verwacht en hoe meer bezigheden en verplichtingen er zijn, hoe belangrijker het is dat het leert het huiswerk goed te plannen, te verdelen en leert vooruit te kijken.

En dan komen naast die berg huiswerk ook nog eens die toetsen! Zo veel verschillende vakken, zo veel leerstof. Ze zien soms door de bomen het bos niet meer. Waar begin je als je zo veel huiswerk én toetsen hebt?

Met deze proefwerkweekplanner lukt dat moeiteloos. Je kind start op tijd, verdeelt het leerwerk en kan zonder stress de proefwerkweek doorstaan. Hoe fijn is dat!

Proefwerkweekplanner sales

De PROEFWERKWEEK-planner bevat:

♡ Een uitgebreide uitleg
♡ Ruimte voor het noteren van “Wat moet ik leren”
♡ Ruimte voor het noteren van “Wanneer heb ik de toets”
♡ Verdelen van leerstof per kwartier
♡ Ruimte voor het invullen van eigen tijden en overige activiteiten

 

Bestel daarom NU deze PRE-ORDER en verzeker je tijdig van een exemplaar!

 

Deze planner helpt ook jouw puber! Alle toetsen in stukken gehakt, op tijd beginnen, voldoende afwisseling tussen de vakken én tijd overhouden voor fun! Want ontspanning is nodig om het brein fit te houden en zorgt ervoor dat jouw kind in balans blijft!

Want een toetsweek zonder stress, begint met het verdelen van de leerstof en op tijd van start gaan. Met de proefwerkweekplanner verdeel je het leerwerk en begin je ruim van tevoren met leren. Als je de toetsplanning maakt, hou je meteen rekening met hobbies en andere activiteiten, en voorkom je dat het werk zich opstapelt. 

PRE-ORDER NU!