PLANNEN MET PUBERS

Gaat jouw kind naar de middelbare school? En vraag jij je af hoe jouw puber dit allemaal gaat organiseren? Dan is dit boek precies wat je nodig hebt!

Het is een absolute must-have voor je puber als het gaat om leren plannen, organiseren en vooruitkijken. Zie het boek als jullie leidraad om de eerste jaren middelbare school te overleven.

Het bevat super veel informatie voor jou en je puber, maar is bovenal een praktisch doeboek met planners, checklists, oefentools, een handig stappenplan én nog veel meer.

JA, WIJ WILLEN AAN DE SLAG!

WAT ZIT ER ALLEMAAL IN HET BOEK ?

Plannen met Pubers bevat alles wat je nodig hebt om huiswerkstress te voorkomen
en direct aan de slag te gaan.

Want, wist jij dat?


"Huiswerk plannen, organiseren en verdelen het grootste struikelblok is van de middelbare scholier"  

"Kinderen die goed leren plannen aanzienlijk beter scoren op school én bovendien succesvoller zijn in hun latere leven." 

"Een goed ontwikkelde vaardigheid als plannen minstens zo belangrijk is als het IQ."

“Na het werken met Plannen met Pubers weet ik dat we op de goede weg zijn. We hebben de huiswerkplanning op de rit en er is veel meer rust. Mijn zoon heeft deze week zijn eerste boekbespreking gemaakt met jullie template als leidraad; super!

Thea Zuydervelt - Hoogezand Sappemeer

Een boek voor ouders

En dan is het zover, de lagere schoolperiode wordt afgesloten en de middelbare school komt eraan! Leuk, spannend, loslaten en een heleboel dingen die geregeld moeten worden.

Maar, hoe ga je dat aanpakken? Hoe wordt het huiswerk gemaakt? Kan jouw puber dat wel alleen? En wat is een goede aanpak?

Met dit SKUR-boek hoef je niet langer te tobben en heb je de juiste huiswerkmethode in handen!

Een boek voor pubers

Jouw puber krijgt uitleg en handvatten over plannen en organiseren én informatie en tools om het eerste jaar middelbare school te overleven en de basiskennis te verankeren.

Maar het is meer dan alleen plannen; het leert je puber ook inzicht te krijgen in zijn tijdsbesteding per dag en daardoor keuzes te maken.

Een heel handig stappenplan voor de aanpak van een succesvolle huiswerkstructuur ontbreekt natuurlijk niet! Jouw puber kan direct aan de slag en boekt snel resultaat.

Angelique & Petra

“Dit boek gunnen we elke puber & puberouder! Toen onze kinderen naar de brugklas gingen was het écht overleven; deze strijd willen we jullie besparen. Het toverwoord is plannen. Alle tips & valkuilen die met huiswerk van pubers te maken hebben zijn gebundeld in dit boek!

JA, IK WIL NU AAN DE SLAG!